Mihai discuta liber

The thoughts of me

(dați play și citiți)

Când mă gândesc la mama sunt vreo câteva melodii care-mi vin în cap și care se potrivesc. Mamei îi plăcea Laurențiu Cazan (Say something). Nu mai știu ce am ascultat când ea s-a dus. Una din melodii a fost a lui Janet Jackson – Got ’till it’s gone. Nu știi ce ai avut decât când l-ai pierdut. Acum sunt mai multe melodii și situații care-mi aduc aminte de ea, melodia de mai sus fiind una din ele.

Am întâlnit prea multe cazuri de femei (de obicei) care sunt în aceeași situația în care a fost mama. Una este o femeie pe care nu o cunosc, dar la care am recunoscut aceeași poftă de viață ca la mama. Femeia a postat o poză cu ea după o sesiune de chemoterapie. Nici nu mai trebuie să spun că am fost transportat instant acum mulți ani când mama era în aceeași situație. Singurul sfat pe care-l am pentru cei care suferă de cancer e să aibă o stare cât mai bună și să nu se lase doborâți de boală. Mama a supraviețuit vreo 20 de ani după diagnosticul inițial și a reușit asta doar pentru că a vrut cu toată ființa ei să fie alături de noi cât mai mult timp.

A doua oară a fost când am aflat că Shannen Doherty (actrița care a jucat în Beverly Hillls 90210, serial la care m-am uitat alături de mama cât timp a fost la TV) suferă de cancer. Am fost șocat să văd cât de deschisă a fost ea legat de toate situațiile prin care a trecut, că a scris despre asta și că a primit încurajări de la fani și nu numai. Femei ca ea sunt de apreciat, atrăgând atenția comunității asupra femeilor care încă mai suferă de boala asta, uneori în tăcere.

Mi-e dor de ea în cele mai ciudate și neașteptate momente. Nu am uitat, a mai trecut ceva timp de când am scris. Nu e în nici un caz “The last goodbye”. Ar fi fost frumos să te am lângă mine să mă vezi sau să putem vorbi. Nimic special. Azi e ziua ta și aș fi vrut să-ți urez de bine. Nimic special.

Related Posts:

Intamplari , Oameni

CommentLuv badge
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader