Mihai discuta liber

The thoughts of me

Nu ii inteleg pe cei care se comporta de sarbatori altfel decat in alta perioada a anului. Da, este sfarsitul anului, da, fac si eu cadouri, da, ascult si eu colinde, dar nu ma duc sa cumpar tot magazinul si nici nu ma tai cu lama. Sunt unii (Mircea Badea, spre exemplu, care are si el blog), care nu sunt impresionati de nimic, iar altii (gen Zoso) care nu stiu cum sa capitalizeze de pe urma celor care inunda magazinele, supermarket-urile (daca vrei linkurile lor, cauta pe Google, eu nu vi le dau). Dar cel mai mult ma supara cei care se simt mizerabil in perioada asta. Poti sa te simti asa si in orice perioada a anului, poti sa te simti asa de ziua ta. Uneori nu ma simt in stare sa fiu zambitor si pentru mine si pentru altii (chiar daca rad, zambesc, in sufletul meu sunt tot la fel). Bine macar ca orasul meu arata mai bine, cu luminile agatate pe stalpi. Poate fac niste poze, sa le am pentru posteritate. Luminile sunt asa de frumoase, ca unii si-au tras lumini si la geam. Pe asta il pozez neaparat, ceva mai de prost gust decat asta nu am vazut vreodata, dar ceva imi spune ca asteptarile imi vor fi depasite la un moment dat. S-ar putea sa nu am (iar) net acasa, din cauza asta am scris la munca. Saptamana asta am avut si prima zapada din iarna asta, am observat de-abia cand am plecat de la munca cat de frumos ningea. Am mers putin mai mult pe jos, sa ma bucur de fulgii aia rataciti printre blocuri, cabluri si oameni.

Inca ceva. Sambata asta (20 decembrie) Timo Maas va fi in Club Divino de la ora 11 seara. Deja nu mai sunt locuri, dar poate poate mai renunta unul, sa pot merge si eu. Cred ca este singurul DJ pe care il ascultam amandoi. Nu mai este functional nici site-ul clubului, presupun ca interesul este mare. Fapt divers: eu am crezut pentru multa vreme ca e olandez, dar el e neamt. Cred ca il incurcam cu Tiesto.

P.S. M-am razgandit si dau link-ul lui Zoso. Recomand citirea comentariilor.

P.P.S. Acum realizez ca am 1 an de blogging. 1 an si 1 zi. Uraaa!

Related Posts:

Eveniment , Intamplari , Oameni

4 Responses so far.

  1. Alexandru Petras says:

    la multi ani Mihaie … pentru blog … desigur

    cat despre hypermarketuri si cumparaturi … eu abia astept sa scap de ele. imi doresc niste sarbatori linistite. sa se duca cine.o vrea in bombele alea de magazine ca eu vreau sa stau acasa. prietenii stiu de ce :))

  2. Mihai says:

    Multam 🙂 Pentru cumparaturile pe care vreau sa le fac eu nu am nevoie de supermarket-uri 😛 Cred!

  3. Leah says:

    La multi ani blogului si la mai mare 🙂

    In ceea ce priveste nebunia de Sarbatori, sunt complet pasiva, mi-am facut cumparaturile de mult, am si dat cadourile cand am venit acasa.

    Iar cu zapada – sunt geloasa. La Bucuresti sunt 9 grade si ploua. Nicio sansa :((

  4. Mihai says:

    Si tie iti multumesc pentru urari. Nu ai de ce sa fii geloasa, a nins numai in ziua aia, si aici ploua si e urat. Am mers pret de vreo 5 minute si fara lumina pe strada… Sirene se aud cam des, ca doar viteji sunt pe toate meleagurile…


CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader