Mihai discuta liber

The thoughts of me

Daca ti-ai pus vreodata intrebarea asta cruciala si atat de importanta (nu sunt anti-Badea) si nu ai putut trai fara sa ii stii raspunsul (acum vine intrebarea cum ai reusit sa traiesti atat de mult), acum ai posibilitatea sa afli AICI. Eu:

“Scorul tau: 7/13.

Destul de aproape sa fii noul Mircea Badea dar in continuare departe. Probabil ca intr-un meci direct ai putea sa il bati si pe Doroftei. E bine ca poti sa faci asta … ai cu ce sa te lauzi colegilor de generala!”

Cred ca ii trimit si lui link-ul, ca tot este anti-bloggeri. Sa ne traiesti, daca nu iti va merge bine, eu iti iau locul (asa spune chestionarul).

Via Leah Lusch, care nu ma are la lista de blogroll, dar eu o am.

Incercati si testul ASTA. Mie mi-au iesit 4/16.

“0-5 intrebari: Sexul este doar o alta treaba dintr-o mie de treburi care trec prin capul tau zilnic. Este o cale de eliberare si nu simti nevoia sa experimentezi in vreun fel. Daca partenerul tau sugereaza ceva, poate incerci, poate nu…”

Related Posts:

Amuzant , Oameni

3 Responses so far.

 1. Vaal says:

  ce funny e testul cu badea(cert e ca cine l-a creat nu-l simpatizeaza prea mult:D):

  * 4-6 intrebari

  Felicitari. Esti unul dintre cele cateva milioane de oameni care stiu cine este Mircea Badea. Poate te uiti la el, poate nu. Poate esti de acord cu el, poate nu. Cert este ca tu si Mircea Badea aveti ceva in comun. Traiti amandoi in Romania si asta va ocupa tot timpul.

  Cat despre celalalt test..,, damn.. pt un scor mare, chiar trebie sa fii pervers.. sa faci tot ce apuci (gaini, minore/minori, toate directiile, cu toate obiectele etc. prea explicit?)

 2. Leah says:

  Draga Mihai,

  Ma bucur ca ti-a placut testul 🙂 De azi esti si in blogroll-ul meu 🙂

 3. Teo says:

  e mishto eu am luat 8/13

  😉

  ma uit la mircea in fiecare zi…


CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader