Mihai discuta liber

The thoughts of me

(guest post preluat de pe Facebook; a doua si ultima parte AICI)

Galaxy-Note-III

Inca de la inceputul acestei incercari de descriere a terminalului Note 3 produs de Samsung, am sa spun ca este capabil sa starneasca pasiuni in jurul celui care il foloseste! Inca de la prima incercare de utilizare acest telefon devine partenerul celui care il detine, prin functiile multiple si intuitiv elaborate pe care le pune la dispozitie. Totusi trebuie mentionat si faptul ca datorita gradului mare de complexitate este capabil sa ofere surprize utilizatorului chiar si la ceva vreme dupa primele incercari de utilizare.

Este un telefon slim cu o linie eleganta, iar dimensiunile generoase ale ecranului il pot face sa rivalizeze destul de usor cu o tableta. Cu toate acestea este destul de greu sa il simti in buzunar avand in vedere greutatea redusa a terminalului! Capacul bateriei se inscrie in linia eleganta a telefonului imitand textura pielii si asigura o fixare destul de sigura in mana posesorului. Raportat la dimensiunile mari ale zonei utile ale ecranului marginile inguste ale acestuia sporesc aparenta unei suprafete mari de lucru. De asemeni calitatea ecranului se face inca de la inceput remarcata prin rezolutia inalta cu care afiseaza si nu in cele din urma prin responsivitatea deosebita pe care o manifesta.

Iluminarea displayului se realizeaza atat in mod manual prin setarea cantitatii de lumina perceputa de utilizator, cat si foarte inteligent cu ajutorul senzorului de iluminare, situat imediat langa camera de fata. Aceasta functie reuseste sa ofere comfortul vizual a celui care foloseste terminalul, indiferent de cantitatea de lumina din mediu. Cu alte cuvinte displayul ramane extrem de vizibil chair si folosit in prezenta unei iluminari ambiante foarte puternice.

In partea de sus a ecranului terminalul afiseaza firma celor de la Samsung, alturi de camera de fata a telefonului, senzorul de proximitate si cel de iluminare ambianta. Camera de fata ofera rezolutia de 2 megapixeli.
Partea de jos este ocupata intrun spatiu suficient de discret de cele doua zone tactile back si de asemenea de butonul fizic care reprezinta tasta home.

Pe spatele telefonului, in partea superioara se gasesc video camera principala capabila de rezolutia de13 megapixeli si de asemeni si blitul foarte necesar realizarii unor fotografii de calitate.
In partea superioara a terminalului se gasesc:
– mufa jack de 3.25 audio pentru handsfree
– imediat langa se poate observa microfonul care capteaza zgomotul ambiant si care este util pentru ca ajuta terminalul sa ofere comvorbiri cu o claritate maxima prin ajustarea nivelului de zgomot in raport cu nivelul semnalui util perceput in casca.
In partea inferioara a telefonului se gasesc portul usb si de incarcare a bateriei, speakerul folosit in redarea fisierelor multimedia cat si lacasul stickului s pen.
Lateral stanga se poate observa tasta de volum, iar in partea dreapta superior este pozitionata tasta de power care ofera functii multiple cum ar fi:
– oprirea si restartarea dispozitivului
– modul de date
– modul avion
Bateria dispozitivului area capacitatea de 3200mAh, suficienta pentru un terminal cu display mare. Incarcata complet sa descacat 10% in standby in cursul unei nopti.
Telefonul beneficiaza de un slot microsd pentru extinderea memoriei de stocare si de asemeni de standardul micro sim.

Specificatiile complete ale terminalului le gasiti AICI. Poza cu Galaxy Gear gasiti mai jos.

Galaxy-Gear

Pentru si mai multe poze intrati pe albumul de AICI.

Related Posts:

Android , Hardware , Telefon

CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader