Mihai discuta liber

The thoughts of me

(da, este inca una din povestirile alea)

Baie cu oglinda

Toti avem cate o ruda care pleaca in concediu si vrea sa treci acasa pe la ea sa uzi florile, sa verifici daca e totul in regula. Si el are. Nu mergea acolo, de obicei se duceau ai lui. Dar s-a dus si el o data.

Inchipuiti-va o zi de vara torida la un sfarsit de saptamana, o zi atat de calda incat te incalzeai numai uitandu-te la soare. A luat-o si pe ea, pentru ca trebuia sa ramana peste noapte si a vrut sa doarma singur. Apartamentul era destul de mare, ruda a avut grija sa lase si ceva de mancare acolo, dar si ceva de baut. Au frunzarit ceva timp niste programe la TV, dar gandul le statea la altceva. Lui ii statea la altceva. A inchis televizorul, a aruncat telecomanda cat mai departe si a tras-o spre el. Ea spunea ca nu ar trebui, ca s-ar simti ciudat sa faca ceva acolo, ca nu se simte in largul ei, dar nu l-a oprit. Avea el metodele lui sa o convinga si felul cum ea incerca sa il tempereze punea doar gaz pe foc. I-a placut mereu cum ea spunea “nu” in cuvinte, dar “da” din priviri.

Nici nu mai stia cat de repede au ajuns fara haine. A stat si a privit-o lung vreme de cateva secunde, asa cum facea mereu. Era innebunit sa o atinga, sa o simta, sa se joace cu ea. S-a apropiat de ea incet, dar cu un ultim efort a fugit din calea lui.

– Stii ce? M-as simti mai bine daca am fi in baie.

Ochii i-au zambit ca unui copil care primeste inca un cadou la ziua de nastere. L-a tras dupa ea inspre baie, acum problema era unde sa continue. S-a lasat pe spate, pe marginea cazii si i s-a urcat in brate. Nu mai facuse asa ceva pana acum, nu era genul care sa preia initiativa. A alunecat usor spre el, strangadu-l in brate in timp ce rasuflarile lor pareau a fi foar una. Apoi sus si jos, sus si jos, de parca nu mai era persoana aia timida. Erau atat de prinsi in moment incat nu au observat ca era si o oglinda acolo. S-au uitat in oglinda, era ciudat sa se vada asa. Ei nu faceau chestii din astea kinky (nici nu au mai facut-o in fata unei oglinzi vreodata). S-a intors cu spatele si au continuat sa se uite in oglinda, fara sa spuna nimic. Exista momente in viata cand totul se aliniaza cum trebuie si merge perfect. Asta a fost unul din ele. Au terminat amandoi unul in bratele celuilalt, asa de bine a fost. Si cand te gandesti ca ii era putin rusine sa faca ceva.

Poza e preluata de AICI.

Related Posts:

Povestiri

CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader