Mihai discuta liber

The thoughts of me

Nici nu a aparut bine RC1, ca deja apar si mici chestii care pot fi facute pentru a face Windows 7 sa mearga si mai bine. Eu am testat aceasta rezolvare pe versiunea 7127 pe 64 de biti descarcata de pe iPLAY.ro. Tot aici, pe forumul dedicat Windows 7, am gasit si rezolvarea la problema cu conexiunea PPPoE (multumesc lui Best). La aceasta versiune multi utilizatori au intampinat o problema cu conexiunea PPPoE, asa cum are RDS. Nu se pastra nici userul si nici parola, chiar daca se bifa optiunea respectiva. Rezolvarea consta in crearea unui fisier bat in care sa se scrie comanda de mai jos:

rasdial <nume_conexiune> <utilizator> <parola>

E foarte important ca numele conexiunii sa fie corect, cu majuscule sau cu litere mici. De AICI puteti descarca fisierul pentru a-l putea folosi. Dupa ce il descarcati, apasati click dreapta pe el, alegeti Edit din meniu si apoi modificati <nume_conexiune>,  <utilizator> si <parola> cu cele folosite de voi. Fisierul se poate copia in meniul de start, in Startup pentru a se lansa de fiecare data cand se incarca Windows-ul. Fisierul bat ar trebui arate asa:

rasdial rds GL11223344 1212n2b3b4

Related Posts:

IT , Software , Tutoriale

11 Responses so far.

 1. Cristian says:

  Si numele de raft al windows 7 care e?

 2. Mihai says:

  Daca te referi la numele lui, asta e numele, chiar Windows 7.

 3. Andrei says:

  Si ca un adaos, draga noastra companie Micro…, a dat spre folosinta de curand un nou motor de cautare: http://www.bing.com/?mkt=en-gb
  ce in cuvintele propriului creator “works great with IE”

 4. rilley says:

  insfarsit am rezolvat problema cu rds.. 😛 multumesc

 5. Mihai says:

  Postul asta a aparut cand am vazut ca cineva a cautat o rezolvare la problema asta. E foarte enervanta si e pacat sa nu folosesti Win7 numai din cauza asta.

 6. Alyn says:

  am si eu o intrebare ,cum pot sa ma conectez la internet de la telefon pe laptop folosind in laptop stik-ul acela de la rds.l-am conectat de mai multe ori a mers dar de la un timp nu mai merge cred ca am conecsiune limitata sau ceva de genul.de la un telefon nokia 5800 .multumesc mult.

 7. Alyn says:

  cand incerc sa ma conectez de pe telefon imi bareaza conexiunea din dreapta jos a monitorului si imi scrie pe telefon ,, niciun raspuns de la poarta de acces,,

 8. Mihai says:

  @Alyn: Vrei sa te conectezi de pe telefon pe laptop sau invers? Daca vrei sa te conectezi folosing telefonul, nu ai nevoie de stick-ul de la RDS. Daca vrei sa folosesti stick-ul RDS, nu mai are rost sa te conectezi folosind telefonul. Intra la Network Settings si vezi cate conexiuni ai definite acolo. Pentru ca ai folosit mai multe conexiuni e putina harababura pe acolo.

 9. Alyn says:

  eu vreau sa ma conectez de la telefon la laptop-ul care are stick-ul de net.daca imi poti spune pasii setarilor ar fii super.mersi mult.

 10. Mihai says:

  Avand in vedere ca are Symbian nu e prea simplu. Am avut si eu un N95 si am incercat sa ma conectez la comp (atunci nu aveam router wireless). Nu am reusit sa o fac, nici prin bluetooth, nici altfel. Citeste aici http://www.allaboutsymbian.com/forum/showpost.php?p=417348&postcount=4 sau http://www.symbian-freak.com/forum/viewtopic.php?t=14170&postdays=0&postorder=asc&start=0

 11. Alyn says:

  mersi mult dar cred ca e de la pc pentru ca am luat alt program(handywi) si l-am instalat pe telefon si tot am conexiunea barata la laptop.am sters conexiunea veche si am creat una noua si aceeasi problema.poate stie cineva poate s-a mai confruntat cu aceasi problema ca si mine.
  multumesc mult.


CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader