Mihai discuta liber

The thoughts of me

Eu sunt adeptul calculatoarelor desktop (clasice, cu unitate centrala, monitor si restul). Alegerea se reduce la faptul ca cu banii pe care i-as da pe un laptop cumpar un desktop mult mai bun. Dar… Gusturile omului se mai schimba. Am fost foarte multumit de N95-ul pe care il aveam, dar acum sunt super multumit de HTC HD2-ul meu. Mobilitatea de care dispun este un mare atu care m-a facut sa ma uit altfel la laptop-uri.

Se stie ca sunt doar cateva magazine online de la care merita sa cumperi, iar Evomag.ro este unul dintre ele. Daca as fi un laptop, as vrea sa arat ca un laptop Sony Vaio, pentru ca mi-a placut mereu design-ul lor. Mi-ar place sa am macar un Core i3 Mobile, cu un cache de cel putin 3 MB, cu cel putin 3 GB de memorie DDR3. As vrea sa am spatiu de stocare de macar 640 de GB, un display bazat pe tehnologie LED de vreo 17 inci, cu o rezolutie decenta cum ar fi 1600×900, cu o placa video dedicata de vreo 512 MB. N-as vrea sa am difuzoare prea puternice, sa nu deranjez oamenii din parc, insa as vrea sa am o camera web, ca sa vad si eu stapanul sau stapana mea 🙂 Placa wireless e musai sa fie draft N, acum cand router-ele care suporta standardul N sunt atat de multe si ieftine. Pentru ca marea majoritate a oamenilor au macar o camera foto si un telefon, as vrea si un card reader micut, pe una din partile laterale si un port HDMI, sa pot sa imi arat splendoarea pe un televizor. Mie-mi place sa comunic prin bluetooth cu telefonul, ca sa nu fie nevoit stapanul sa scoata mereu card-ul de memorie din telefon. Porturile USB sunt absolut necesare. Nu-mi place sa ma incalzesc si imi place sa am o baterie cu autonomie mare. Daca as avea si un cadou, as fi si mai multumit. Mie imi place Windows 7, dar si Android-ul (care functioneaza pe HD2 mai bine decat pe telefoane cu Android nativ). As putea fi si un laptop cu Android (singurul din Romania in momentul asta).

Related Posts:

Hardware , IT , Recomandari , Site-uri

One Response so far.

  1. MoshCraciun says:

    daca tu ai fi un laptop.. cu siguranta ai fi unul maare.. (:p … cu lcd de minim 19 inci iar sistemul de operare ar face ce ar vrea el.. nu utilizatorul.. adica ai fi un laptop foarte incapatanat }:p


CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader