Mihai discuta liber

The thoughts of me

Azi m-a intrebat cineva daca sunt toman. Testul ASTA nu are nici o relevanta, dar optiunile din el sunt sarea si piperul testului in sine.

Cabral a scris astazi despre un ceas universal. Adica un site unde poti vedea niste statistici in timp real 🙂 Nu stiu cat de reale sunt ele in sine, dar sunt interesante. Asa am aflat ca maine am 11000 de zile de cand m-am nascut. Ma bucur ca am atins aceasta suma rotunda si mai vreau inca 22000 de zile. Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaa muuulti aaani…

Related Posts:

Amuzant , Site-uri

6 Responses so far.

 1. VreXo says:

  Felicitari, ai scos 46 puncte din 100. Ce inseamna asta? Ei bine, inseamna ca:
  ti-e rusine.
  Ai tras un pic de raspunsuri pentru ca nu vrei sa iesi al mai roman dintre romani. Ti-e rusine cu nationalitatea ta. Speri sa ai o slujba de intelectual in alta tara, dar te-ai duce si la cules de portocale numai ca sa scapi. Nu-ti place cand altii flegmeaza pe strada, dar arunci gunoaie pe jos. De 1 decembrie esti rusinat ca stii ca e si ziua mondiala anti-SIDA. Nu dai spaga pentru ca nu stii cum. (31 – 50 de puncte)

  xD

  Nu e nici foarte departe de adevar, nici foarte aproape :D. (Ca orice horoscop/zodiac/ghicit in copaci de altfel xD)

 2. VreXo says:

  Ugh, ÅŸi nu arunc gunoaie xD

 3. Mihai says:

  Eu am scos 50 de puncte din 100. Nu inseamna nimic, asa cum am spus si eu. Dar optiunile sunt hilare, aproape toate.

 4. Vaal says:

  59 din 100 :))

  Esti frate cu dracul, iar puntea e viata. Ti-e bine in Romania ca stii ca altundeva nu te-ai descurca. Daca ti s-ar da bani, ai si arbora un steag de ziua nationala. Cand vorbesti cu strainii devii si mai patriot decat de obicei si incepi sa le spui despre Brancusi si Duckadam chiar daca nu-ti place nici pictura, nici handbalul. Nu asculti manele, dar dupa ce te imbeti, parca merg. Iti place sa-i corectezi pe altii cand gresesc. Spaga e prietena ta buna. (51 – 70 de puncte)

  ha, ha! cam seamana cu mine 😛 shame on me 😀

 5. Vaal says:

  “Esti cam prea patriot.” :))

 6. Scarlett says:

  Si mie mi-a iesit ca si lui Vaal :)). Cine se asemeana se aduna, nu? :))


CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader