Mihai discuta liber

The thoughts of me

Azi (adica ieri, ca azi de e deja 14 februarie) am intrat in posesia boxelor mele comandate de pe Vexio.ro. Am mai luat de la ei si un DVD-Writer Pioneer DVR-215 DBK S-ATA (acum nu se mai gaseste pe site), de care sunt multumit. Dar sa revin la oile mele :).

Boxe Logitech X-210

Boxele sunt potrivite pentru un utilizator care nu are loc de un sistem 5.1 sau nu vrea un sistem 5.1 (eu nu am loc de un sistem de-asta si nici nu vreau sa dau bani pe unul, am vrut un sistem 2.1 bun). Sunetul este de o calitate foarte buna, nu am alta modalitate de a-l testa, am dat si la maxim sunetul si cu melodie de calitate buna se aude foarte bine (am avut posibilitatea sa le aud si in alt magazin, asa ceva nu se cumpara fara a fi testat). Control pod-ul (acea telecomanda cu fir) are si o mufa pentru casti. Eu aveam un cablu de extensie din placa de sunet pe masa pentru a putea conecta niste casti fara sa bajbai in spatele unitatii centrale, astfel am scapat de el. O mica ciudatenie: la boxele mele simple pe care le-am avut se auzea mereu un bazait care devenea insuportabil mai ales cand dormeam si eram nevoit sa scot boxele din priza. Poate ca pentru unii faptul ca are fir e un inconveninet, dar pentru mine e bine asa.

Un lucru bun la subwoofer este ca boxa este indreptata in jos, spre podea, cel putin mie imi place ca astfel bass-ul se aude mai bine. Puterea boxelor este buna pentru o camera medie spre mare, eu tin subwoofer-ul sub un birou de calculator si sunetul nu circula in toate directiile la fel de bine din cauza biroului, din cauza asta ma bucur ca boxa e indreptata spre pamant. Subwoofer-ul are si o fanta in fata. Imi place ca faptul ca nu se aud la fel in toata casa, eu vreau ca sunetul sa ramana pe cat posibil in camera in care am boxele. Butonul de volum are un inconvenient: pentru mine e prea moale si se misca prea usor. Materialele din care sunt facute boxele par a fi de calitate, au si un cauciuc anti-alunecare. Un alt mic inconvenient este ca boxele nu se pot misca in nici o directie, piciorul lor nu pivoteaza ca la monitor. Eu sunt foarte multumit de ele si sper sa tina cat mai mult timp.

P.S.: O bila alba pentru cei de la Vexio.ro, care au onorat comanda in 2 zile (eu am facut comanda pe 12 seara, pe 13 am vorbit cu ei sa-mi spuna ca pe 14 imi voi putea lua boxele). De ce am preferat sa cumpar de la ei si nu de la un magazin din oras? Primul motiv ar fi pretul mai mic decat in orice magazin din oras si al doilea ar fi ca mi se pare mai personal asa decat sa intru intr-un magazin, sa vreau niste boxe si sa astept. A, si cand am ajuns la ei am aflat ca am ratat la mustata premiul lor de Ziua Indragostitilor (o rama foto digitala Samsung). Castigatorul a avut numarul 506, eu am avut comanda cu numarul 508).

Related Posts:

Hardware , IT

CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader