Mihai discuta liber

The thoughts of me

Eu am aflat acum 2 zile ca Steam, prin magazinul lor online, au mari reduceri la jocuri si numai la cele vechi. Daca ai vrut vreodata sa ai un joc in mod legal, acum e momentul. Au jocuri de la destul de multi producatori incat oferta lor sa fie atragatoare. In lista lor se afla Bioshock (costa 4,99 Euro), Portal (3,74 Euro), Farcry 1 si 2, Crysis, Need For Speed Unde(the)cover si multe alte jocuri de la 2k Games, Activision, Eidos, Electronic Arts, Epic Games, ID Software (cine nu isi aduce aminte de Quake???), Rockstar, THQ, Ubisoft, Valve (astia sunt producatorii care sunt si cei mai renumiti). Pentru foarte multa vreme am crezut ca Steam apartine in exclusivitate celor de la Valve, dar nu e asa. Pe mine ma bate gandul sa cumpar o licenta de Bioshock (4,99 Euro) si una de Gun (7,49 euro). Vestea cea mai buna este ca accepta plati facute cu carduri din Romania, stiu un prieten care si-a cumparat Bioshock si Portal. Singura problema ar fi ca trebuie sa le downloadezi, dar se poate face o arhiva frumoasa, se pune pe DVD si gata :). Bineinteles ca se beneficiaza de update-uri la fel ca la produsul pe DVD. Asta arata ca se poate :).

Edit: initial prin Steam s-au distribuit numai jocurile de la Valve, dar apoi au cooptat si alti producatori. Se pare ca nu m-am inselat in totalitate cand am spus ca Steam a apartinut numai Valve.

Related Posts:

Eveniment , Jocuri

6 Responses so far.

 1. Alexandru Petras says:

  sti la ce ma gandeam … ce-ar fi sa vanda si cei de la microsoft produsele asa … sa zicem 15 euro sau 20 pentru un xp … ? ce zici? si sa.l cumperi online :)) prea tare!
  ar rupe … chiar daca ar vinde mult sub pretul de azi te asigur ca ar scoate la suprafata piata celor care folosesc produse piratate 🙂

 2. Mihai says:

  Eu as cumpara o licenta imediat cum as auzi! Am mai auzit ca la cumpararea unei licente de XP vei primi numai serialul, ca discul cu kitul nu va mai fi inclus… Avand in vedere ca licentele sunt foarte scumpe inca, nu cred ca Microsnot va vinde vreodata licentele de Windows online si la pret ceva mai mic. Problema e ca nu am reusit sa-mi fac cont pe Steam inca, cred ca au o limita la numarul de accesari :D. Dar eu nu ma las asa usor, vreau jocurile alea 2 macar 😀

  Edit: am cumparat deja jocurile 🙂 12,48 euro cheltuiti pentru eternitate :))

 3. Leah says:

  =)) Microsoft si licentele ieftine. Sooo funny! Nu s-au orientat bine. Pe pietele est-europene ar fi trebuit sa intre cu licente mai ieftine, asa si-ar fi facut clientela serioasa. In schimb baga banii in lupta “antipiraterie” si nu rezolva nimic.

 4. Mihai says:

  In Malaezia (sau in alta tara din zona) au vandut la un moment dat licente de XP la pret de 10 sau 15 dolari bucata (au considerat ca rata pirateriei e mare acolo).

 5. Alexandru Petras says:

  exact la asta ma refeream si eu Mihai … un 10 – 15 euro ar scoate cred ca mai bine de 50% din piata piratata.

 6. Mihai says:

  Apropo, in China si-au vandut licentele de XP la 1 dolar bucata. 1 DOLAR! Am aflat zilele trecute cand un prieten mi-a trimis un link.


CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader