Mihai discuta liber

The thoughts of me

Daca tot am intrat in cercul utilizatorilor Steam, am dat o raita si pe forumuri. Aici am aflat ca baietii si fetele de la Steam s-au gandit sa ii traga in teapa pe europeni (dar nu si pe britanici) facand o conversie de-a dreptul stupida la preturi: 1$=1Euro. La un calcul mic se arata ca un utilizator Steam din Europa plateste cam  cu 25% mai mult, pretul de pe Steam ajungand mai mare decat al cel al DVD-ului de pe raft. De aici s-a iscat o intreaga disputa la care nu a raspuns nimeni din partea Valve. Azi am aflat ca pretul este transformat la loc in dolari, chiar daca el e afisat inca in euro. Am mers si eu pana la ultimul pas si am observat ca pretul este afisat in dolari (pretul in euro este de 44.99 euro)

Pret Steam Fallout3

Intrebarea este: oare se va pastra pretul asta si pe factura sau e doar praf in ochi? Pentru ca s-ar putea ca pretul real sa fie calculat tot in euro. Vorba unui prieten: “sa asteptam reduceri”. Am o banuiala ca nu se va termina aici.

Edit 4 ianuarie 2009: Se pare ca a fost o eroare mica pe care cei de la Valve au avut grija sa o rectifice repede. Ramanem in continuare la coada.

Related Posts:

IT , Jocuri

No Responses so far.


CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader