Mihai discuta liber

The thoughts of me

(Tara se pregateste de alegeri si eu ma pieptan. Da, prefer sa fac asta decat sa ma gandesc la alegeri.)

Din clic in clic si din pagina in pagina am aflat ca se va face un film numit 2012. Mai mult din curiozitate am intrat pe pagina filmului sa vad despre ce este vorba (nici acum nu am vazut Cloverfield). Producatorii filmului au pus la sfarsitul trailer-ului, care e mai mult un teaser (ceva care sa incite lumea sa se uite la film), “search Google for 2012” (cauta pe tata Google ce inseamna 2012). Asta e o mica sugestie pe care o folosesc si cei ce practica mentalismul :)). Ceea ce am si facut. Am cautat intai pe Google.ro, dar nu am fost multumit de paginile pline de articole romanesti. Apoi am cautat pe Google.com (rezultate mult ma bune). Si uite asa am aflat eu ca in 2012 se prezice ca vor fi multe cataclisme naturale. Tot in 2012 se termina si calendarul mayan (al 13-lea ciclu al calendarului). Frumos, nu? Daca vorbesti de cataclisme naturale si sfarsitul lumii (si nu esti vreun seismolog roman dement), deja intri zona crepusculara, X-Files, Mafalda, Mama Omida, Tatal fluture si tot ce mai vreti voi. Spune-le unor oameni ca vine sfarsitul lumii si se vor speria toti. Acum incercati sa va imaginati peste 6 miliarde de oameni speriati. Nu-i asa ca incepeti sa simtiti cum se misca Pamantul?

Pana acum nu am intrat pe vreo pagina de Wikipedia despre dezastre naturale, cum e cea despre 2012. Avand in vedere ca e vorba de lucruri care s-ar putea intampla, e chiar nostim sa citesti ca Polonia, Bulgaria si Letonia vor adopta Europe 1 Ianuarie. Pe mine m-au dat gata informatiile de la “Unknown dates” (acolo sunt trecute informatiile despre evenimente care s-ar putea intampla). E interesant ce considera oamenii ca ar trebui sa se intample in 2012 sau ce e programat sa se termine in 2012 (nu cred ca se va termina la noi autostrada pana atunci, dar asta e alta mancare de peste).

La cautarea pe Google.com mi-a atras atentia un singur site, si anume ASTA. Omul vrea sa scrie o carte de non-fictiune (greu de inteles avand in vedere ca scrie despre ceva ce nu s-a intamplat inca) si expune in paginile site-ului cam tot ce are legatura cu anul asta. Tot in 2012 polii isi vor schimba polaritatea, nordul devine sus si invers. Tot la posibile dezastre sunt trecute si inceperea unei noi ere glaciare, reactivarea unor vulcani sau eruptii masive din parte celor existenti, o epidemie globala a unei boli oarecare, inundatii masive cauzate de valuri tsunami. Autorul lui survive2012.com sustine ca schimbarea polaritarii polilor ar trebui sa fie cauzata de un mecanism extraterestru (da, sigur ca da, si marmota extraterestra punea labuta pe Terra si ii schimba polaritatea). Tot pe site-ul lui se gasesc si o multime de teorii, explicatii posibile, insemnari pe alte site-uri… El sustine ca a facut site-ul asta pentru ca cel putin 1 din 6 miliarde sa stie ce se intampla si sa fie pregatit :). Si-a atins scopul, pentru ca deja sunt 2 din 6 miliarde, si cine stie, poate si altii :)). E pacat ca nu s-a concentrat mai mult pe civilizatia mayasa, pe prezentarea informatiilor despre asta, eu as fi foarte interesat. A, si poate ar fi fost mai usor de citit site-ul daca nu punea fonturile alea mici, am ajuns sa am ochii rosii de la citirea unei sectiuni a site-ului. Poate ii scriu sa le mai mareasca putin fonturile, mare majoritate a oamenilor au macar un monitor de 17 sau 19 inci. Oricum voi mai peria netul si voi mai cauta informatii despre asta.

P.S. I just did that (adica i-am scris sa mareasca fonturile si m-am oferit sa ii traduc cartea in romana)

P.P.S. Pe Wiki-ul legat de 2012, sustinut de autorul site-ului survive2012.com, am citit ca personajul din “I Am Legend” al lui Will Smith moare pe 21 decembrie 2012.

Related Posts:

Eveniment , Intamplari , Oameni

No Responses so far.


CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader