Mihai discuta liber

The thoughts of me

(desi e paradoxal, asa traiesc eu acum; faceti abstractie de faptul ca in imagine apare un barbat langa o femeie, puteau fi la fel de bine 2 femei sau 2 barbati)

Doi oameni citind pe o banca

Cam la asta se rezuma viata mea acum. Desi acasa nu sunt singur, se poate spune ca traiesc singur. In afara de cateva vorbe spune aproape din obligatie, nu mai vorbim decat despre bani. In momentul cand vreau sa vorbesc, el iese din camera in maxim 5 minute. Nici macar fotbalul nu ne apropie. Au fost zile cand nu am schimbat nici macar o vorba. Mie nu imi pare asa de rau, pentru ca nici cand traia mama nu vorbeam. Nu a stiut niciodata cum sa vorbeasca sau cand sa asculte, sansele tind spre zero acum. Singura mea problema este ca simt lipsa unor discutii adevarate si cand cei cu care as vrea sa vorbesc nu imi raspund, ma inchid incet, incet in mine. Nu stiu ce as fi facut daca nu aveam Internet-ul, pentru ca ma aprovizionez exclusiv online cu informatii. Zilele sunt un fel de roller-coaster si trec prea repede pe langa mine. Schimbarea pe care as vrea sa o fac ar fi prea radicala, dar imi propun ca pana la sfarsitul anului asta sa o fac. Nu ajung nicaieri asa.

Imaginea e preluata de AICI.

Related Posts:

Oameni

3 Responses so far.

  1. Cristian says:

    Inteleg prin ce treci pentru ca si la mine e aceeasi situatie,exceptand partea cu mama. Nu stiu care e solutia radicala, dar o intuiesc si te indrum sa o pui in aplicare A.S.A.P. Nu-mi pasa catusi de putin de faptul ca nu vorbesc cu tata, dar nu pot spune ca sunt indiferent la atmosfera din casa.

  2. Cristian says:

    De aia tot iti spuneam eu ca de mi-as permite as pleca imediat sa locuiesc singur.

  3. Mihai says:

    Eu sunt si indiferent la atmosfera din casa. Singurul lucru care ma mai leaga de Galati este locul meu de munca si vreau sa fac schimbarea cu cap.


CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader