Mihai discuta liber

The thoughts of me

 Mai sub forma de concurs, mai sub forma de intrebare, Blogatu mi-a aruncat o provocare: ce ai face daca ai putea vedea viitorul? E prea simplu sa afli numerele la Loto. Daca nu e premiul destul de mare? Ar fi iarasi prea simplu sa aflu daca vom avea oameni capabili la conducere. Nu vrea sa fiu surprins in nici un fel. Am renuntat la himera asta de mult timp. Poate as vrea sa aflu unde m-as afla eu atunci. Doar atat. Mi-ar place mult sa trec prin ceva gen “Flash Forward“. Orice modalitate de comunicare cu viitorul e buna. Un prieten imi spunea ca in cazul in care ar exista calatoriile in timp, probabil ca s-ar putea calatori doar in viitor, nu in trecut. Atunci ar fi putin trist, pentru ca as intra in posesia multor informatii, dar nu le-as putea folosi.

Ar mai putea exista o ipoteza: sa nu am unde sa ajung in viitor. Sa dau peste o lume lipsita de viata, sa imi dau seama ca se poate si mai rau. Facand o mica paranteza, intr-un episod din Family Guy, cainele Brian si Stewie folosesc un dispozitiv inventat de Stewie care le da posibilitatea sa ajunga in universuri paralele: unul foarte avansat, in care oamenii nu au trecut prin Evul Mediu, unul in care cainii sunt stapani dar si unul in care totul este desenat ca intr-un desen Disney. Imi aduc aminte ca in Star Trek, Q le-a spus oamenilor ca i se pare interesant si intrigant cum pot trai fara sa stie ce ii asteapta. Picard i-a raspuns: “Asta ne face oameni” (daca nu ma insel). Ne place sa visam si asta ne ajutasa mai evadamdin cand in cand.

Aceasta insemnare participa in concursul organizat de RCA ieftin.

Related Posts:

Concursuri , Eveniment , Intamplari

One Response so far.

  1. Laur says:

    Salut!

    As fi interesat sa cumpar 2 articole pe blogul/siteul tau. Articolele vor arata ca primele doua de pe http://www.blogreflex.ro (cele legate de Pariuri-x). Articolele vor fi facute de mine si vor contine patru linkuri (trei intr-un articol, unul in al doilea articol). Daca esti interesat/a astept un mail la adresa laur_rapidistul@yahoo.com cu adresa blogului si un pret pentru care esti de acord sa le postezi.

    O zi buna!


CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader