Mihai discuta liber

The thoughts of me

But yesterday wasn’t. Mi s-a stricat telefonul si nu datorita mie. S-a rupt mufa de alimentare. Nervi, pentru ca m-am gandit ca va costa mult (si nu a costat), mama s-a suparat si ea (telefonul era la incarcat si a vrut sa mi-l aduca, rupandu-se mufa de alimentare)… Unde mai pui ca era si joi, nu mai aveam decat o zi in care sa rezolv problema. Dar am rezolvat-o la Agress Bussines (o mare bila alba pentru ei, adevarul e ca nici nu era o interventie prea complicata) si m-a costat 35 de lei (30 reparatia si 5 lei un nou cablu adaptor de la mufa groasa de la majoritatea telefoanelor Nokia la mufa subtire, cum au telefoanele din seria N). Dar asta nu a fost tot. Azi a aparut un articol despre discriminarea homosexualilor, a romilor si a celor bolnavi de SIDA. Deja incepusera comentariile cu caracter homofob si antisemit si mai tot ce se poate spune rau, iar eu am simtit nevoia sa comentez. Astfel am primit prima amenintare primita de pe vreun forum sau site. In afara de faptul ca individul ASTA imi spune ca sunt homosexual si rom doar pentru ca nu stie sa spuna altceva, ma mai si ameninta printr-un mesaj privat, dupa ce i-am spus sa se calmeze:

Subiect: salut gainare
Mesaj:
Fi atent, iti dau adresa mea, te astept singur sa te fac feliute, dupa care iti fac eu pasaportul de parasire a romaniei.
Asta daca mai ai cat de cat sange in scula, ca din cate vad esti un gay, tigan si las pe deasupra.
Hai in cluj pe Str mehedinti nr 34 ap 88.
Ca sa iti dau cata muie vrei ca vad ca esti adeptul ei.

Nu stiu care dintre noi e mai las, el care se ascunde sub ub profil de femeie sau eu care mi-am spus foarte civilizat punctul de vedere… Pana la urma nu a fost o zi buna pentru stiinta :(.

Edit: Google stie si cum arata si cand e nascut cretinul asta.

Related Posts:

Eveniment , Intamplari

CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader