Mihai discuta liber

The thoughts of me

Acest post este o gluma si trebuie tratata ca atare.

Ascultand azi pentru a nu-stiu-cata oara melodia celor de la Marron 5, am inceput sa fiu atent si la versuri. Atunci mi-a venit ideea sa fac un fel de comparatie intre cele doua melodii, un fel de face-off (pentru cei care nu stiu prea bine engleza, o confruntare). Am avut in minte si schita lui Toma Caragiu despre tenis (avantaj el).

In ambele melodii este vorba despre relatiile dintre barbati si femei, de fapt dintre o femeie si mai multi barbati (ea il inseala cu altul).
Dar asemanarile se opresc aici. In melodia celor de la Maroon 5, el descopera ca ea il inseala, dar nu se complace in situatia asta si il impusca pe celalalt. Smiley, ca un adevarat locuitor al plaiurilor mioritice, doar plange dupa ea, care il inseala, culmea, in patul lui si pe muzica lui (da-o ma in **** mea – spune Uzzi)!!! O! Avantaj Maroon 5. El i-ar fi dat si sufletul, dar ea l-a amanetat deja din lipsa de bani (probabil ), pentru ca el nu are bani sa aiba masina “bengoasa” ca a celuilalt. De mare ajutor i-a fost faptul ca e bun la pat (avantaj Smiley)…Tipului Maroon 5 nici nu ii pasa ca l-a impuscat pe celalalt (shot him dead… i don’t feel so bad). Avantaj Maroon 5 din nou. Smiley se indreapta ca un viteaz spre celalalt si se ia la bataie cu el (avantaj Smiley), ca doar nu suntem degeaba urmasii lui Tepes si ai lui Mihai Viteazul! Pana acum scorul e 2 Maroon 5 – 2 Smiley feat. Uzzi.

Smiley primeste sfaturi de la Uzzi (avantaj Smiley), Maroon 5 se descurca fara un sidekick. Tipul Maroon 5 are posibilitatea de a-si explora partea intunecata subliniata de tatuaje, un look mai vagabond, mai “murdar” (avantaj Maroon 5). Smiley e curatel, bine ras si frezat, ca scos din cutie (nici un avantaj aici). Tipul Maroon 5 ramane cu tipa si se razbuna (avantaj Maroon 5), Smiley primeste unul in inima (O!) si moare, saracul.
Maroon 5 castiga confruntarea cu 4 la 3, dar Smiley mai marcheaza un videoclip de june ranit in inima (O!).

The end.

Related Posts:

Amuzant , Muzica

2 Responses so far.

  1. Cristian says:

    Prea tare!!! Mai astept de genul:)).
    Si da-mi si mie mel de la maroon, ca nush care e. Nu ca m-as omora dupa ei…

  2. Mihai says:

    Cand voi mai avea inspiratie, voi mai posta ceva de genul asta.


CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader