Mihai discuta liber

The thoughts of me

Macar in Danemarca. O sa vreti sa o reduceti, mai ales daca sunteti barbati. De ce? Ce barbat (hetereosexual, si nu numai :D) ar trece cu viteza pe langa un semn de circulatie fara sutien? Eu unul nu as trece, dar nici nu merg cu viteza de obicei :). Autoritatile din Danemarca au gasit o modalitate foarte inteligenta de a-i face pe conducatori sa nu mai mearga cu viteza, punand fete fara sutien sa tina semnele de circulatie care impun limita de viteza. Fetele fac parte dintr-un grup numit Speed Bandits (traiasca nordicii si lipsa lor de pudoare :D) care lupta impotriva celor care depasesc viteza legala. Adevarul este ca am vazut filme pe net despre un tip care isi spune Ghost Rider si care face diferite acrobatii cu motocicleta.

Dar destul despre partea urata a vitezomanilor. Pe site-ul Speed Bandits este si un film de prezentare (nu este recomandat minorilor sau celor pudici din motive lesne de inteles :D).

http://www.youtube.com/watch?v=5c347JehacE

Cautand pe net, am mai gasit campanii de genul asta in multe state. Un fotograf din State face poze femeilor care umbla fara sutien, pozele sunt chiar frumoase, nu degeaba femeile sunt sexul frumos 😀 (intrati pe “View uncovered”). Mai multe puteti citi in engleza pe acest blog sau pe acest site.

P.S. Am uitat sa spun ca m-am inspirat din TVMania de saptamana asta.

Related Posts:

Amuzant , Oameni

CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader