Mihai discuta liber

The thoughts of me

Azi am citit (nu stiu cati dintre voi stiu) ca azi a fost ultima zi la “Microsnot” a lui Bill Gates. De azi nu mai e angajat acolo. Intrebarea este ce va face el: va fonda o noua companie in care va fura ideile celor de la “Microsnot”? Cred ca retragerea e mai mult simbolica, pentru ca refuz ca cred ca nu mai are el alte proiecte. E interesant ce fel va evolua si “Windos-ul”. Bineinteles ca deja exista pe Youtube un clip despre ce ar putea el face sau despre cum a fost ultima lui zi acolo. Il vedeti mai jos.

Ii urez cale batuta! May we all switch to Linux :)!

Edit: un pasaroi mi-a spus ca inca nu a plecat, ca pleaca prin vara. Oricum zilele lui sunt numarate (cat am vrut sa spun asta)!!!

Related Posts:

Amuzant , Eveniment , Noutati , Oameni

5 Responses so far.

 1. Cristian Roman says:

  Sincer, Linux sucks! Nu l-am avut pe calculator, dar, daca nu pot trimite o melodie sau un fisier prin messenger, nu mi se pare un program care sa inlesneasca munca utilizatorului. Nu stiu cum o fi Macintosh, pentru ca Apple nu e atat de comercializat la noi, insa nu pricep ce are toata lumea cu Windows. Sincer nu pricep. Eu sunt foarte multumit de Windows, si nu stiu daca l-as schimba cu alt program de operare, decat daca intr-adevar ar fi ceva mai bun, si as mai multumit de el. Insa nu-mi imaginez acel SO sa vina din alta parte decat Microsoft. Daca s-ar face mai mult SO bune ca XP/Vista, de ce nu se aude de ele? Linux e si gratuit, cand iti iei sistemul. Spune multe pentru mine asta. Vorbesc din perspectiva unui om care nu lucreaza in IT, si nu stie toate alea, deci un om obisnuit. Repet, sunt multumit de Windows, si nu stiu ce aveti unii cu Microsoft sau cu Bill Gates. Unii poate de ciuda se bag in seama, altii, nu stiu…

 2. mihai says:

  Te inseli cand spui ca nu poti transfera un fisier printr-un program Instat Messaging; la fel te inseli cand spui ca un alt SO nu poate veni decat de la Microsnot. Iar Linux-ul este destul de bine reprezentat, nu poti critica ceva daca nu l-ai avut, daca nu l-ai testat. Si nu e gratuit, e Open Source, sa nu crezi ca Linux-ul este oferit asa, fara nici o lege. Open Source inseamna ca pe langa programul propriu-zis primesti si codul sursa al programului, lasandu-te sa intervii si sa ajuti la dezvoltarea programului. Cum crezi ca s-a ridicat Linux-ul atat de mult? In primul rand “Windos” beneficiaza de o promovare foarte sustinuta, deja beneficiezi si de o spalare a creierului ca nu auzi decat de el. Daca ar exista jocuri dezvoltate in paralel si pentru Linux, asa cum sunt pentru Win, atunci Win ar pierde teren rapid, pentru din cauza jocurilor s-a ajuns aici. Iar la partea cu gratuitatea, e pacat ca se ofera Linux asa ca sa nu fie compul gol si se creeaza impresia ca e un produs nasol. Sa stii ca XP a fost primul SO cu adevarat bun, pana atunci s-au facut teste pe spinarea noastra… E ca si cum ai spune ca te multumesti cu Dacia, ca nu ai nevoie de altceva. Fiecare e liber sa aleaga.

 3. Cristian Roman says:

  Normal ca fiecare e liber sa aleaga,dar asta nu inseamna ca trebuie sa arunci cu pietre in fereastra altuia, ca sa zic asa:)). Microsoft a facut ce a putut, si uite ca se perfctioneaza. Nu stiu, mi se pare ca prea mult se injura si se face misto de omul ala. Eu sincer as vrea sa fiu in locul lui. Sa ajung sa fiu unul din cei mai buni in domeniul meu si sa fiu cel mai bogat om din lume. De ce ar trebui sa fiu facut de 2 parale la tot pasul pentru asta, nu stiu.
  Referitor la chestia cu IM, Virgi la munca are linux, si cand imi cere vreun mp3, mi-l cere pe mail, pentru ca nu-l poate lua pe messenger din cauza SO. Si mai am niste prieteni la Buc, de la care m-am saturat eu sa cer poze, pentru ca le trimit prin mail din cauza linuxului. Ce fel permite IM file transfer, nush, ca eu vad ca nu face asta…

 4. mihai says:

  Este posibil ca tu sa nu poti trimite ceva pe mess pentru ca exista incompatibilitate intre sistemele de operare sau din cauza Yahoo, si nu din cauza Linux-ului. Nu trebuie sa vezi asta numai din punctul tau de vedere, al celui care utilizeaza Win. Gandeste-te poate ca nici lor nu le convine sa iti trimita pe mail ce ar putea sa-ti trimita pe mess… Apropo, daca tot o tii cu YM atata, Skype stie de P2P, adica poate transfera fisiere la viteza de DC. Dupa cum imi inchipui eu ca folosesti tu calculatorul (adica nu joci mai nimic), ai putea foarte bine sa migrezi la Linux. Dar asta e alta poveste, pentru ca tu tii cu Gates :P!

 5. Cristian Roman says:

  Intr-adevar, nu joc nimic, pt ca imi plac numai jocurile cu races, gen nfs. si cum altceva decat nfs nu am, nu am ce juca. Te mai saturi de cel nfs…


CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader