Mihai discuta liber

The thoughts of me

(am vecini noi si probleme noi)

nosey neighbors-small

Poza abstracta cu vecini bagareti

Noii mei vecini (cel putin unii dintre ei) imi vor binele, dar eu nu ii las sa mi-l ia. Daca nu stiati inca, m-am mutat pentru a doua oara (si ultima oara in Galati). Apartamentul e la 5 minute de Faleza din Galati, arata bine, totul e foarte fain, dar trebuia sa existe si ceva mai putin fain. In primul rand, vecinii sunt maniaci cu inchisul luminii pe scara. Au fost destule situatii cand era sa-mi rup frumosul gat bajbaind pe intuneric. Daca ar pune niste temporizatoare la toate etajele, ar iesi mai ieftin. Dar nu, prefera sa iasa pe scara si sa stinga lumina si la 1 noaptea. Pe bune!!!

Ultima perla vine de acum 2 zile, de vineri. Dupa ce am ajuns acasa, am vrut sa fac un dus rapid, am chemat niste prieteni la mine sa o sarbatorim pe o anumita domnisoara cu numele (nu o cheama Constantina, doh!). Ajung repede in costumul lui Adam (ala care a muscat din marul Evei) si bate cineva la usa. Nu e ca in filmele porno, asa ca puteti sa va luati gandul de la asta. Trag repede ceva pe mine si intreb “Cine e la usa?”. Era vecina de dedesubt (e destul de batrana, are si o problema de sanatate). Venise sa ma intrebe daca mai traieste cineva cu mine in apartament (locuiesc singur) si sa-mi spuna ca “cineva” a vorbit la administratie si ca voi fi intrebat daca prietena mea (care mai vine la mine) locuieste cu mine (pentru ca “cineva” a vazut-o plecand dimineata de aici. Nu stiam daca intrebarea e mai stupida sau tinerea evidentei. Tin sa precizez ca pe scara se mai deschid usile si raman asa pana cand trec eu sau cine mai e cu mine (e CURent mare). Inchipuiti-va ca nici nu a apucat sa adreseze intrebarea ca a si pasit in casa, uitandu-se peste umarul meu daca mai e “cineva” cu mine si apoi intrebandu-ma daca ea e din Galati. Cred ca daca nu era, ma trezeam cu 2 persoane la intretinere din o(ri)ficiu. Aici am deja incalzire proprie prin centrala, platesc apa in functie de consum, dar bucuria lor de a ma pune la punct ar fi fost nepretuita. Se pare ca nu se vor bucura.

In Galati exista multi sportivi care practica “bagarea in seama total gratuita si rautacioasa” si sunt numiti vecini. Sunt batrani, nu prea au ce sa faca decat sa plimbe pisica sau cainele (daca au). Ma asteptam la anumite probleme si asta e cea mai comuna. De-abia astept sa trimita Politia pe cap atunci cand voi face mai multa galagie. O sa-i invit sa stea si ei la petrecere.

Poza e preluata de AICI.

Related Posts:

Amuzant , Eveniment , Intamplari , Oameni

CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader