Mihai discuta liber

The thoughts of me

Zilele trecute am dat de un filmulet. Asa te-ai putea lasa de poker. Dar omul e un magician.

O alta metoda este sa incepi cu un site de genul Poker Club Galati. Cei de acolo te pot ajuta sa faci acest lucru cat de serios posibil. Poker-ul nu e un joc in care sa te arunci cu capul inainte. Pun aici un extras din oferta lor:

“Fă-Å£i cont la una dintre camerele de poker pe care le promovăm ÅŸi vei avea ÃŽN PLUS faţă de bonusurile pe care le oferă fiecare site în parte următoarea ofertă:
ACED: 10% bonus suplimentar pentru prima depunere, care va fi virat în contul tău de jucător sau în contul de MoneyBookers la finalizarea completă a bonusului. Dacă la sfârşitul celor 60 de zile în care poţi să ridici bonusul nu vei reuşi  să faci acest lucru integral (ACED eliberează bonusul în tranşe de 5$ pentru fiecare 250VIP Points) ,vei avea totuşi parte de un cadou din partea noastră. Trimite-ne un mail cu sumă depusă şi cât ai reuşit să ridici din bonus iar noi vom găsi o modalitate de a te premia.
Ex: Dacă depui 70$ iar în decursul celor 60 zile avute la dispoziţie reuşeşti să strângi 3500VIP Points (necesare pentru a ridica în totalitate bonusul de prima depunere) vei primi în cont 7$ din partea noastră. Dacă nu vei strânge în totalitate cele 3500VIP Points la sfârşitul celor 60 zile PokerClubGalati te va premia, în funcţie de evoluţia ta.

Full Tilt: 50$ bonus dacă faceÅ£i o prima depunere ÅŸi reuÅŸiÅ£i să strângeÅ£i un minim de 500FTP. ÃŽn momentul în care realizaÅ£i această sarcină trimiteÅ£i un mail în care menÅ£ionaÅ£i username-ul folosit iar cei 50 $ vor fi transferaÅ£i în contul dumneavoastră la începutul lunii viitoare.”

Daca mai era nevoie, exista si un forum unde poti primi ajutor sau poti pune intrebari. Spor la citit si “riverul sa fie de partea voastra” :).

Related Posts:

Amuzant , Recomandari

One Response so far.

  1. Cristian says:

    Filmul e WOW.
    Nu stiam ca esti asa impatimit in ale pokerului…


CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader