Mihai discuta liber

The thoughts of me

Saptamana trecut am filmat masina cu telecomanda la Andrei. Masina este primita cadou de la sora mea 😀 Am reusit in cele din urma sa ajung la un compromis cu privire la calitatea video-ulu si l-am pus pe Youtube si pe Vimeo. Youtube l-a incarcat din a doua incercare, calitatea nu este inca maxima, desi video-ul se poate vedea. Vimeo l-a incarcat mult mai repede si fara probleme, pot inlocui videoclipul fara sa il sterg, insa trebuie sa astept 1 ora pentru ca nu am cont premium. Acum are si coloana sonora potrivita.

Youtube

Vimeo

Nikko Nissan 350Z RC (Fast and Furious series) from Mihai T on Vimeo.

Related Posts:

Eveniment , Intamplari

3 Responses so far.

 1. Cristian says:

  Si cel de la Vemio se incarca mai repede si astfel nu reda cu intreruperi. Ce vrei, la tara e netu mai naspa!

  Super tare masina, imi place ca mai are si cele faruri care chiar functioneaza, un aspect deseori lasat la o parte. Ma rog, nu si cand e vorba de masini cu telecoanda scumpe, se vede clar! 😛 Apropo, vreau si eu melodia de pe fundal, ca nu ai zis ce melodie e, si-mi place ce aud…

 2. Mihai says:

  Scrie mare si in descrierea pe cele 2 site-uri. Vimeo e mai bine optimizat pentru afisarea pe pagina web decat Youtube. Pe site-ul Vimeo, video-ul are calitate mai mare decat pe Youtube (sau cel putin asa mi se pare mie).

 3. Cristian says:

  scuze, nu am intrat pe cele doua site-uri sa le vad descrierea. in fine, am vrut doar sa adaug inca un + la lista ta.


CommentLuv badge
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader