Mihai discuta liber

The thoughts of me

Am hotarat sa renunt la abonamentul meu la Vodafone pentru a trece pe o cartela Oranj (sic). Eu sunt un om conservator in general, nu migrez din retea in retea, nu urmaresc ofertele speciale cu duiumul, nu vreau 2000 de minute pentru ca apoi sa pice reteaua pentru ca se suna lumea dintr-o camera in alta sa se intrebe de purici. Mai e si sentimentul ala frumos de a avea acelasi numar de telefon, imi place cand sun pe cineva dupa mult timp (un fost coleg de fuckultate, spre exemplu) si sa-mi raspunda el la telefon.

Am numarul din 2001, prin 2005 am trecut la abonament (deh, aveam un job si m-am gandit ca ar fi cazul, cica e mai avantajos). Mai era si o promotie, primeai nu-stiu-ce-geaca daca iti faceai abonament atunci, de sarbatori. Asa am mai scapat de un cadou in anul ala :D. Insa m-am inselat la partea cu avantajul la abonament. Am mai adaugat in timp o extraoptiune, dar aveam mereu cost suplimentar. Daca abonamentul de baza era de 4 euro, am mai adaugat o extraoptiune si a ajuns la vreo 7 euro. De cand i-am anuntat ca vreau sa renunt la abonament cei de la Vodafone m-au sunat de 3 ori. Intai au sarit cu un abonament mult mai avantajos decat cel pe care il aveam pentru ca am vechime in retea. Mare scofala. Pana acum nu a contat. Dar aveti si puncte de loialitate. Da, am atat de multe (acum sunt 1088) incat nu stiu ce sa fac cu ele. Valoreaza 10 euro, o singura data am folosit punctele cand am vrut sa platesc o factura mai grasa de sarbatori. Epic fail, pentru ca punctele s-au folosit pentru urmatoarea factura si numai pentru abonamentul de baza. E putin urat din partea lor ca nu te lasa sa le folosesti pentru o factura. Ar trebui sa stiu cand voi vorbi mai mult si sa prevad ca vreau sa folosesc punctele. In fine, le-am lasat sa se adune de atunci. Nu am nevoie de telefon, am deja unul, punctele sunt iarasi inutile. Pana si pentru un telefon cat de cat bun imi trebuie peste 4000 de puncte. Din nou epic fail.

Lor le-am spus ca vreau sa trec pe cartela, ceea ce e partial adevarat. M-au intrebat daca sunt nemultumit de ceva si le-am spus ca nu sunt multumit de evolutia in timp a extraoptiunilor si a ofertelor si este 100% adevarat. Tata avea sute de minute in retea si inca 100 in orice retea la cartela (cred ca de la Cosmote, chiar si la cartela Vodafone a avut o oferta mai buna decat ce aveam eu la abonament) pentru 5 euro iar eu ma agatam de abonamentul meu pe care vorbeam numai dupa 5 seara si mai ales in retea. Am trecut pe Oranj si pentru ca marea majoritate a prietenilor mei sunt pe Oranj. Nu voi mai lua un abonament decat daca am cel putin minute ca la cartela pe care o am acum. Mi se pare extrem de rusinos din partea lor ca recurg la oferte de-astea “extraordinare” doar pentru ca vrei sa pleci din reteaua lor. De ce nu aleg 10% din clientii lor pentru a le oferi acele abonamente “speciale”? Nu le-ar cade mana si nici nu ar avea pierderi prea mari, pentru ca reclama pozitiva pe care si-ar facea ar depasi cu mult cheltuielile lor. Am spus ca m-au sunat de 3 ori. De fapt, mi-au facut acele oferte de 3 ori. Prima data a fost cand le-am spus ca vreau sa inchei contractul, a doua oara a fost cand m-a sunat cineva de la Comercial de la ei (desi trebuia sa ma sune in maxim 2 saptamani si au avut grija sa sune cat mai tarziu pentru a mai plati o luna) si a treia oara am fost sunat de la un departament “special”, creat pentru astfel de ocazii. Epic fail, Vodafone! Cu mare parere de rau. Pentur mai multe epic fail, click AICI sau AICI.

Related Posts:

Eveniment

5 Responses so far.

 1. Cristian says:

  Lasati ca si Orange are hibele lui!

  Ca sa am 500 min, tot cam atatea mesaje pe cartela platesc 5 E, pe abonament 8 sau 9. Singurul beneficiu la abonament este ca ai telefoane la preturi thankyou. Atat. Dar si ala e cu dus intors, pentru ca prelungesti contractul!
  Si eu vreau sa-mi iau telefon in toamna, si sunt confuz,petru ca din februarie as putea renunta la contract.

 2. Mihai says:

  Nu am spus ca Oranj e cel mai bun furnizor. Pe cei de la Vodafone ii cunosc mai bine. Ce se poate intampla la cartela? Am auzit de abonamente umflate peste tot. Nu am credit, nu po face nimic 😀 (totusi nu vreau sa intind coarda).

 3. Cristian says:

  zi-mi si mie care e faza cu SIC. ce inseamna?

 4. Mihai says:

  sic=sâc

 5. Cristian says:

  dar am vazut asta si pe situri scrie in engleza(nush daca de romani sau straini!)


CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader