Mihai discuta liber

The thoughts of me

Ai un apartament sau o casa de vanzare? Te-ai saturat sa dai anunturi pe la toate ziarele si sa te sune numai agentiile imobiliare? Poate suna a reclama, dar am dat de site-ul asta destul de recent si mi se pare o idee buna. Da, este al unui prieten, dar consider initiativa mai mult decat laudabila si eu nu am auzit inca de un asemenea site. GenysImobiliare este site-ul pe care il poti folosi. Beneficiezi de toate astea fara comisioane.

Pagina de utile Pagina de oferte

AVANTAJE:

* RAPIDITATE: anunţul dumneavoastră este postat în maxim 12 ore de la semnarea contractului;
* ECONOMIE: singura dumneavoastră cheltuială va fi plata unei taxe, o singură dată, anunţul urmând a fi menţinut pe site-un nostru până la finalizarea tranzacţiei;
* ACCESIBILITATE: anunţul postat pe site-ul nostru va fi vizualizat atât de clienţi din Galaţi cât şi de potenţiali cumpărători din alte zone geografice, care nu au acces la serviciile clasice de promovare (presa, TV, agenţii imobiliare locale);
* COMODITATE: nu trebuie să vă deplasaţi până la sediul nostru pentru a da anunţul întrucât veţi fi contactat de unul dintre angajaţii noştri;
* DIVERSITATE: veţi putea menţiona în anunţ toate detaliile pe care le consideraţi a fi semnificative, acestea fiind însoţite de fotografii ale proprietăţii dumneavoastră. În felul acesta clienţii îşi vor face o imagine pertinentă despre ceea ce vindeţi / închiriaţi şi nu veţi mai fi deranjaţi inutil de falşi cumpărători;
* FLEXIBILITATE: puteţi efectua ulterior încheierii contractului schimbări în anunţul dumneavoastră (ex: preţ, condiţii de plată, termen de eliberare), fără a vi se percepe o taxă suplimentară.

Exemplu de poza Adauga anunt

Ce vi se ofera:

Dacă doriţi să cumpăraţi / închiriaţi un imobil tot ce trebuie să faceţi este să căutaţi prin ofertele aflate pe site. Puteţi face acest lucru cu ajutorul meniului din partea stângă sau chiar să folosiţi opţiunea de CĂUTARE unde aveţi la dispoziţie mai multe filtre pentru a rafina selecţia.
cest serviciu este gratuit, fără nici o taxă sau comision iar dumneavoastră veţi intra în contact direct cu vânzătorul.
Dacă sunteţi interesaţi de oferta noastră, nu ezitaţi să ne contactaţi pentru a stabili o întâlnire. Dumneavoastră trebuie să achitaţi o singură dată o taxă în valoare de 50 RON!

Related Posts:

Noutati , Recomandari

2 Responses so far.

  1. EnKumber says:

    Sincer … mi se pare cam tras de par sa dai 50 ron pt asa ceva. Mai bine folosesc imobiliare.ro
    Mai este un site de asta, bursadelocuinte sau ceva de genul care au trafic de max 30 persoane pe zi. Deci … nu se merita !

  2. Mihai says:

    De ce? Pentru ca e la inceput? Crezi ca site-urile alea s-au nascut asa cu trafic? Site-ul e concentrat deocamdata pe piata din Galati, asa am inteles eu. Daca nu va fi abandonat, cred ca va reusi sa creasca.


CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader