Mihai discuta liber

The thoughts of me

Am dat azi de 2 site-uri mirifice. Unul e al celor de la Emva (nici nu mai stiam ca mai exista). Firma a fost preluata de RDS, ca toate firmele de cartier. Ce e mirific la site-ul asta e ca pagina lor lipseste cu desavarsire. Adica ea exista pe un server undeva, dar nu se poate numi pagina a unei firme. Produsele lor sunt nemaiauzite, site-ul fiind un amestec de romana, engleza si latina (romgleza latina). Sa mai aud pe cineva ca latina e o limba moarta. Au acordat atat de multa importanta site-ului incat nici macar nu au catadicsit sa modifice template-ul folosit (sper ca nu si furat) de pe net. Bineinteles ca ii puteti gasi la numarul de telefon  +4 0236 000 000 (da, 000, o multime de zero). Pun pariu ca numarul de mobil care pare valid nu mai exista.

M-am gandit sa fac si niste screenshot-uri, sa ramana aici pentru eternitate. Sa nu dati click pe alte link-uri. Bine ca e site-ul actualizat in 2008 (asa scrie in josul paginii).

emva-produse.jpg  emva-servicii.jpg

Al doilea site e al celor de la Tuvinet. Au o pagina creata de un pusti de clasa a doua si cateva link-uri catre alte site-uri care nu au nici o legatura cu furnizarea Internet-ului.

Ce au in comun site-urile astea? Facand teste de banda peSpeedTest.net. Daca vrei sa faci un test de banda in Galati, testul e inlesnit de cei de la Emva :). Si Tuvinet apare ca furnizorul care ofera cea mai mare banda de upload in Braila :). Dovada:emva-speedtest.jpg  upload-tuvinet.jpg

Related Posts:

Amuzant , IT , Site-uri

2 Responses so far.

  1. VreXo says:

    Tare ^^

  2. Irenne says:

    LOL. Astea da site-uri.


CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader