Mihai discuta liber

The thoughts of me

Trebuia sa mi se imtample si asta. Ieri am fost la un interviu in Bucuresti la o companie multinationala (teoretic) si care trage tepe (practic). Persoana cu care trebuia sa ma intalnesc la unul din hotelurile din Bucuresti (la un hotel de 4 stele chiar) plecase chiar in dimineata in care am venit eu pentru interviu, cu toate ca le scrisesem de pe la inceputul saptamanii ca vineri sunt in Bucuresti. Le-am scris si un mail de “multumire” in care am vrut sa-i infierez pur si simplu, dar m-am gandit ca s-ar putea sa existe o lipsa de comunicare intre cei care m-au contactat, pentru ca am primit mail din partea a 2 persoane de la aceeasi firma. Pana in momentul in care am primit informatia ca persoana care mi-a scris initial plecase deja in aceeasi dimineata, nu am putut sa cred ca am venit degeaba in Bucuresti. Macar am apucat sa o vad pe nepotica mea care are aproape 1 an.

P.S. Urasc paturile goale, urasc sa ma uit singur la filme si urasc sa plec de langa o anumita persoana sau cand pleaca ea de langa mine. Da, si urasc cand ea se uita la ceas. Urasc cand sunt lasat singur si urasc sa ma supar cand sunt lasat singur.

Related Posts:

General

6 Responses so far.

 1. Cristian says:

  Imi pare RAU(nu ca celor de la cassa locco) ca ai luat teapa.
  Maybe it’s for the best! 😉

 2. Vaal says:

  in legatura cu teapa(nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat asa ceva)
  in legatura cu P.S.-ul : e timpul sa te maturizezi! esti de invidiat sa ai preocupari de genul, dar lucrurile nu pot fi roz la infinit.. si da.. florile se ofilesc.. si da soarele si apune.. si da.. mai trebuie sa te uiti si la filme singur.. nu mai esti copil!

 3. Cristian says:

  Vaal, ce dura esti! Cica fetele erau romantice, mai ales ca PSul ti se adreseaza din cate imi dau seama…

 4. Mihai says:

  am avut si eu o zi mai proasta, dar tu ai gasit ziua perfecta ca sa ma apostrofezi… dar e bine ca iti sustii punctul de vedere in continuare

 5. Cristian says:

  Buna, vezi ultimul meu blog.
  Ai luat teapa, acum joci si leapsa! 😛

 6. lenox says:

  sanatate si intelepciune sa fie … eu chiar ieri am luat o teapa de 14 200 euro… citeam pe forumuri cate ceva din prostiile astea… si multi o patim… sa ne rugam la Dumnezeu sa ne dea intelepciune… in rest aveti griija cu prietenii si strainii … in 2 cuv.viata e o jungla !


CommentLuv badge
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader


Mihai discuta liber