Mihai discuta liber

The thoughts of me

Azi am dat de un nou nivel al prostiei umane. Sa furi id-ul de YM al cuiva si sa ii ceri bani pe asta!!! In mai multe momente de neatentie, i s-a furat userul si parola printr-o metoda demna de omul pesterilor. Sa nu descarcati nici un program suspect, si mai ales sa nu va treceti acolo parola si userul de net! Bine, pana la urma s-a mai intamplat asta si la alti oameni, dar de la un link ciudat care se trimitea la mai multi oameni din lista, dar e deja virus. Aici intra in actiune omul. Ca sa poata sa-si recupereze id-ul, i s-a cerut bani, sa faca o reincarcare de 3 euro unui numar de Orange (0743275889). Acum id-ul este din nou la proprietar, dar din nou intra in actiune omul. Nu s-a multumit cu banii de tigari pe care i-a obtinut, a trebuit sa faca misto si de persoana respectiva. Aici mi s-a umplut mie paharul si m-am enervat. Prostul nu e prost destul daca nu e fudul. Si colac peste pupaza, la numarul respectiv a raspuns o pupaza. Oricum cred ca e doar de fatada si nu cred ca ea autoarea (spunea ca a facut asta cu mai multe persoane si ca DOAR pentru a-si reincarca cartela). Pupaza nu stie ce rahat a starnit. The shit has hit the fan, dork! Nu va ramane asa.

Related Posts:

Intamplari , Oameni

5 Responses so far.

 1. Auras says:

  Sa-i dau bip-uri ?:D

 2. Mihai says:

  Am vrut sa o sun pe pupaza, dar m-am gandit la ceva mai bun 🙂 Sper sa-mi reuseasca!

 3. Cristian says:

  Sper sa ma anunti cu ce ai de gand, sa-ti tin pumnii, si sa ne bucuram amantrei de victorie!
  Eu cand am avut virusat contul, m-am dus la id, am zis ca mi-am pierdut parola si am bagat ce chestii am pus cand mi-am facut contul(codul postal, raspunsul la intrebarea aia idioata dar simpla) si mi-am recuperat contul. Nu s-a putut face asa ceva?
  Si cu orange s-a luat legatura? Ca si asta e tot escrocherie. Si santaj…

  I reeeeealy hope you nail this guy!

 4. Mihai says:

  Cred ca e tip, mi-a mai spus cineva ca pot sa fac plangere la Politie. Am incercat si cu recuperarea parolei, dar nu si-a adus aminte de toate detaliile, cred ca nici eu nu mai stiu detaliile mele.

 5. The1 says:

  daca era putin mai destept ii cerea codul de p o cartela d reincarcare si nu ii stia nimeni numarul de tel si cat despre plangerea la politie … :)))))


CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader