Mihai discuta liber

The thoughts of me

(desi nu am vrut, am facut-o si pe asta)

Inima rupta

Nu credeam ca voi scrie un asemenea post. Nu credeam ca voi face un asemenea lucru in modul in care am facut-o, cu voia sau fara voia mea, dar am facut-o. O serie recenta de evenimente m-a facut sa calc pe cineva in picioare. M-am speriat de lucrurile care nu-mi placeau, de cele care nu ne-au iesit. Aparent, nu mai am rabdare ca alta data si sunt mult mai indecis. S-a intamplat totul prea repede. Nu trebuie sa spui cu voce tare “De ce eu? De ce m-ai ales pe mine?” pentru ca raspunsul il poate face pe celalalt sa caute prea mult. Doar bucura-te de ce ai, fa-l pe celalalt sa creada in tine si inlatura orice urma de indoiala. Doar asa poti afla raspunsul la astfel de intrebari. Presupun ca si-a pus sufletul pe tava de prea multe ori si acum i-a luat mai mult sa o faca. In nici un caz nu pune reprosurile sau raul in fata, nu poate iesi nimic bun din asta. Vina mea a fost ca am sarit niste pasi normali, ca am vrut sa fac prea multe deodata, ca nu mai sunt omul ala bun si ca m-am racit prea repede. Am niste pitici pe creier care s-au manifestat zgomotos si care au inlocuit in timp vocea ei, pentru ca au fost mult prea zgomotosi.

Asta e modul meu de a face “mea culpa”. Stiu ca nu mai vrea sa aiba de-a face cu mine. Poate ma veti intreba de ce mai scriu randurile astea. Am fost un om mai bun candva si inca mai sunt ramasite in mine din acel om. Vreau sa afle ce ar fi trebuit sa-i spun in fata si ce nu i-am spus. Poate sa ma urasca, daca asa considera ca ii va fi mai bine, dar sa nu se invinovateasca inutil. Cineva va fi fericit sa o iubeasca si ar trebui sa ramana cu inima cat de cat deschisa, sunt putini oameni buni in lume si e nevoie de ei. Oricat de putin probabil poate pare acum, nu i-am vrut raul, desi am ranit-o urat de tot. Vreau sa ii fie bine. Deja postul asta seamana prea mult cu melodia lui Eminem – Stan: “Oh ****, I forgot, how am I supposed to send this **** out?” (AICI in romana).

Poza e preluata de AICI.

Related Posts:

Intamplari , Oameni

6 Responses so far.

  1. Gotohell says:

    Acum ai material didactic pentru blog. Super… Nu esti in stare sa simti nimic, cu atat mai putin sa oferi ceva 😉

  2. Mihai says:

    Ma bucur ca ai comentat. O sa ma duc acolo, dar nu inca 😉 Foarte original nickname-ul, “fecilitari”!

  3. Gotohell says:

    Daca am comentat, nu inseamna ca si aprob. 😉 De ce trebuie sa te lamentezi in halul asta ? Nu aveai alte preocupari sau subiecte de discutat/postat, gen incalzirea globala, moartea balenelor, Rosia Montana etc samd ???

  4. Mihai says:

    Vezi ca aici eu fac legea. E ultimul tau comentariu 😉 Ai castigat, termina.

  5. Gotohell says:

    Tu te bucuri ca am comentat, eu incercam sa ma bucur de prezenta ta. Dar astea sunt detalii, pe care un om ce prefera o viata virtuala in locul celei reale, nu le intelege sau le intelege, dar nu le accepta…

  6. Mihai says:

    Numai pentru faptul ca spui lucrurile astea nu ai inteles nimic despre mine. Nu-ti dai seama cat ma supara ca ai comentat asa. Ajunge, deja e prea mult.

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader