Mihai discuta liber

The thoughts of me

 Experimentalism cu Vlad Grigorescu

(desi pare un cuvant greu, e simplu de explicat)

EXPERIMENTALISM s. n. Folosire a experimentului, ca principal mijloc de cunoastere, de creatie

Am mai scris despre mentalism prin 2008, cand nu era asa de popular. Pe atunci, Vlad era doar un tip interesant care parea sa poata scoate iepurele din joben. Nici nu mai stiu cum am dat de spectacolul lui din Galati din 2008. De atunci am tot dorit sa-l vad din nou, cred ca anul trecut am fost cel mai aproape de a-l vedea in Galati din nou, insa se pare ca atunci nu s-au vandut destule bilete si spectacolul s-a anulat. Am aflat prin intermediul paginii lui de Facebook de spectacolul lui din Bucuresti de pe 26 mai si nu am ezitat sa-mi cumpar bilet. Spectacolul a inceput cu 20 de minute mai tarziu, insa se pare ca, statistic vorbind, a avut un accident.

Evenimentul in sine nu a mai avut impactul din 2008, insa a fost la fel de interesant. O parte din trucuri le stiam, insa Vlad si-a rafinat tehnica de interactiune cu oamenii din sala. A reusit sa aleaga cei mai sceptici oameni, pe care i-a convins pe parcursul trucului ca ceea ce face el este magic. Ce este magia daca nu un lucru pe care nu il putem explica? Ca si prima data, si acum am intuit anumite modalitati prin care el influenteaza spectatorii, desi a sustinut contrariul de fiecare data la fiecare truc (facea parte din spectacol). Singurul lucru negativ este faptul ca mi s-a parut ca s-a grabit putin, dar avand in vedere ca a inceput cu 20 de minute mai tarziu, e oarecum normal. Nu voi da detalii despre spectacol, daca vreti sa-l vedeti, cumparati un bilet, insa as vrea tare mult sa stiu cum face trucurile cand e legat la ochi si cum indoaie furculitele :D. Mai am o singura observatie: sa nu mai sublinieze la nesfarsit ca el nu incearca sa influenteze oamenii de pe scena si ca oricum ceea ce face el nu are nici un efect 😀

Imaginea a fost preluata de pe site-ul VladGrigorescu.ro.

Related Posts:

Eveniment , Oameni

5 Responses so far.

 1. Cristian says:

  Intr-adevar e magic(dupa definitia ta) ceea ce fac neneii astia. Pe el nu l-am vazut, recunosc ca l-am vazut in actiune pe “talentat” dar trebuie sa recunosc ca ma trezesc cu falca in barbie cand il privesc in actiune.

 2. Mihai says:

  Am avut loc in primul rand, pe partea dreapta. Mai aproape de atat ar fi insemnat sa fiu pe scena.

 3. Adrian Moisa says:

  Salut!

  Dacă îți place arta și vrei să susții talentul din țara noastră îți propun o colaborare. Sunt administratorul siteului aerografie.ro și îți ofer să facem un schimb de articole și linkuri între blogurile noastre.
  Pentru a afla mai multe detalii despre oferta mea, intră pe linkul:
  http://aerografie.ro/pages/schimb-de-linkuri

  Adrian Moisa,
  Y!mess: aerografie_ro

 4. Vlad says:

  Buna seara,

  Doresc sa cumpar un link in blogroll. Daca sunteti interesat astept un email.

 5. Mihai says:

  Imi pare rau, dar nu vand asa ceva 🙂


CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader