Mihai discuta liber

The thoughts of me

(daca nu stiati ca imi plac filmele, aflati acum)

Resident Evil Afterlife poster

Zilele astea am vazut 2 filme pe care le-am tot amanat: Resident Evil: Afterlife, Tron Legacy si Special Forces (Forces Speciales cu numele lui original – e francez). Am vrut sa vad Resident Evil Afterlife in format 3D, insa nu am mai avut rabdare, am avut timp si m-am uitat la el 2D. Gasisem filmele Resident Evil Afterlife si Tron Legacy in format 3D si le-am convertit pentru telefonul meu (care are display 3D), insa nu am putut sa ma uit la ele asa. Poate o fi bine la filme 2D, insa am fost nevoit sa le convertesc la calitate mica (la un bitrate de 1 MB/s) si s-a vazut calitatea slaba, mai ales la scenele de actiune. Resident Evil Afterlife a fost ok, seria Resident Evil a fost deja prelungita la maxim si s-a mai anuntat inca in film. Dupa vreo jumatate de ora intuisem deja caracterele care o sa dispara/moara si cele care raman. Ii dau un 6 din 10.

La Tron Legacy situatia e alta. Am vazut multe despre el, am citit multe si mi-a placut mult primul film. Pot sa spun ca Tron Legacy mi-a placut, cineva a stat si s-a gandit mult la poveste. Nu se compara cu primul, insa continuarea e pe masura primului. Ii dau 8 din 10.

Am ajuns sa ma uit la “Forces speciales” prin prisma serviciului de streaming HD de pe un anumite site. Sunetul era decalat fata de film si m-am hotarat sa ma uit la el cum trebuie, filmul este foarte bine pus la punct, caracterele sunt bine alese, povestea a fost prezenta in multe filme americane, insa europenii (in cazul asta francezii) pot sa o spuna mult mai frumos, nu ii intereseaza efectele speciale si nici sa faca filme patriotice. Ii dau 9 din 10 si nu am vazut inca tot filmul 🙂

Related Posts:

Film , Recomandari

CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader