Mihai discuta liber

The thoughts of me

(E atat de cald incat aud ceasul ticaind)

Zilele astea am iesit si eu din barlog (oarecum fortat de caldura care ma face sa stranspir stand pe scaun in fata calculatorului). Sambata am fost placut surprins sa fiu sunat de un fost coleg de fuckultate si sa merg la un volei cu el asa cum mergeam acum multi ani cand eram la fuckultate. Am jucat chiar si ping-pong duminica, am castigat iar (multumesc Andrei).

Pentru ca zilele astea nu am avut mandra langa mine, am iesit cu 2 prieteni la o mica plimbare pe Faleza care a coincis cu meciul din Supercupa Romaniei dintre Otelul si Steaua. Eu aveam asa o banuiala ca Otelul va castiga nu doar pentru ca galateniivor fi motivati sa o faca, ci si pentru ca joaca impreuna de mult timp, se cunosc bine si vor functiona la fel de bine ca si in campionat pana acum. Este evident ca am avut dreptate (sunt stelist, dar duminica am tinut cu Otelul pentru ca o astfel de ocazie apareo data la cativa zeci de ani). Nu am vrut sa ma uit la meci, am vrut doar sa sting caldura cu cateva beri si niste hamsii. M-am bucurat sincer pentru eventul realizat de Otelul. Nu am claxonat (n-am avut la ce si mi s-a parut si putin exagerat), nu am tipat, nu am fluturat steagul Otelului. Nici nu am strigat “Hai Steaua” spre disperarea unuia dintre prieteni. Realizarea este numai a jucatorilor, sunt mandru de ce au realizat si de-abia astept sa vad echipe mari la Piatra Neamt si apoi la Galati cand va fi gata stadionul Dunarea. Victoria otelarilor a permis multor fani sa se manifeste cat de zgomotos au putut. Sunt convins ca multi dintre ei nu ar fi dat o ceapa degerata pe Otelul acum jumatate de an, dar deh, cand esti sus ai multi prieteni/fani.

Ma uitam cum circulau masinile pe Brailei (am venit pe jos acasa). Ma miram la indemanarea aratata de unii soferi si ma intrebam cat mai dureaza pana cand se va si intampla ceva. Spre multumirea mea nedorita si morbida, am avut parte de un accident destul de urat si bizar, insa nu foarte grav care a avut loc la intersectia dintre George Cosbuc, Gheorghe Doja si Mihail Kogalniceanu. Un scuter pe care se aflau 2 baieti si care venea pe Cosbuc spre Brailei s-a izbit puternic de un Logan care nu i-a acordat prioritate si a vrut sa intre pe Gheorghe Doja venind de pe Cosbuc dinspre Papadie. De ce spun ca nu a fost foarte grav? Pentru ca idiotii care mergeau cu scuterul nu purtau nici casca si nu aveau nici alt mod de protectie, nu au franat deloc si au vrut doar sa se strecoare pe langa Logan, pe care l-au lovit in spate. Au avut noroc imens ca nu au lovit masina in fata, pentru ca ar fi zburat spre stalpul de la semafor si l-ar fi bagat in inchisoare pe soferul Loganului pentru omor involuntar. In 2 minute a venit o masina a Politiei si in alte 5 minute de cand s-a anuntat accidentul a venit si o masina de Salvare. Sper ca accidentul sa le lase o urma cat mai adanca in constiinta, pentru ca au fost norocosi si datorita faptului ca nu au ajuns nici sub rotile altei masini. Felicitari medicilor de pe Salvare, se pare ca pot ajunge si la timp acolo unde sunt chemati si este nevoie de ei, nu doar dupa cel putin jumatate de ora de la apel. Se pare ca 2 idioti dintr-un accident stupid valoreaza mai mult decat viata unui om care se chinuie intre patul spitalului si patul de acasa. Mi-e mila si scarba de toti cei implicati in acelasi timp…

Related Posts:

Eveniment , Intamplari , Oameni

CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader