Mihai discuta liber

The thoughts of me

Se iau 4 fete, un film care a avut destul succes la vremea lui (Fratia pantalonilor umblatori – Sisterhood of the traveling pants) si se face un sequel (o urmare, o partea a doua). Ieri am vazut filmul asta, pentru ca eram cat de cat curios si pentru ca prietena mea nu vazuse nici unul din ele. Eu am spus ca al doilea va fi si mai lacrimogen decat primul. N-a fost.

Pentru cei care nu tin minte cu ce a fost primul, e vorba despre 4 fete si despre o pereche de pantaloni care se potrivesc de minune la toate 4. Ele hotarasc sa infiinteze un fel de fratie, care are regulile ei. Ele decid ca fiecare sa tina pantalonii cate o saptamana si apoi sa ii trimita celeilalte. Se presupune ca fetele au 16 ani, au multe probleme din trecut, au multe probleme in prezent si fiecare isi rezolva problemele in functie de personalitatea ei.

In partea a doua, fetele merg la fuckultate (da, intamplarile se petrec dupa 2 ani). Deja apar probleme cu baietii, distantele par a deteriora relatiile dintre ele. Nu mai au atata rabdare, nu mai discuta asa cum ar trebui. De ce asociez eu partea a doua cu “Totul despre sex”? Pentru ca ele sunt tot 4, au o roscata, care are probleme ca si Miranda din serial. Au si o blonda, care e extrem de activa, poate nu atat de mult sexual ca Samantha din serial. Celelalte doua nu se aseamana atat de mult cu Carrie si Charlotte, poate ca Lena are putin din Carrie, desi se aseamana mai mult cu Charlotte. Absolut toate 4 fetele au intamplari care au mai mult sau mai putin legatura cu sexul, unele par a se maturiza, intervin personaje noi. Nu voi dezvalui prea multe detalii despre film, dar daca eu as face ceva gen “Totul despre sex” pentru adolescente, atunci ar iesi ca partea a doua a “Fratiei pantalonilor calatori”. Este pana la urma o lectie despre viata, care nu e mereu atat de grea. Doar noi o putem face sa fie mai grea, doar noi putem sa ne tragem singuri in jos, restul sunt un fel de catalizatori. E un film pe care-l poti urmari chiar daca nu ai vazut prima parte si pe care toti cei care au vazut prima parte vor dori sa-l vada.

Related Posts:

  • No Related Posts
Film , Recomandari

2 Responses so far.

  1. Cristian says:

    Si eu am l-vazut, si mi-a lacut seria Pantalonilor.
    Sunt 4 carti, deci daca avem noroc inca nu am scapat de “sequels” cu pantaloni.

    Nu mai face figuri mozilla, si iti vad blogul just fine.

  2. Cristian says:

    Da,mi-a zis Irina ca de fapt filmul 2 e facut din toate cele 3 carti (2,3,4) la un loc!


CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader