Mihai discuta liber

The thoughts of me

Pentru ca sunt oarecum legat de Olanda, ceea ce am aflat ieri m-a lasat fara cuvinte. Initial am crezut ca e o chestie minora, dar azi am incercat sa citesc mai multe si am dat de imaginile astea. Unele sunt chiar socante, daca credeti ca nu le puteti vedea, nu intrati. Din ce am reusit sa inteleg din comentarii (pagina tradusa cu Google Translate), se pare ca soferul masinii a avut niste probleme financiare, probleme si cu copii lui, gestul lui a vrut sa fie un fel de protest. Se pare ca sunt 5 oameni morti.

Stirea buna e ca Mihai Gainusa a (mai) scris o carte. Una pe care de-abia astept sa o citesc. El spune ca e a doua carte adevarata. De azi incep sa colind toate chioscurile si librariile din oras. La cate carti bune se editeaza azi, cartea lui merita reclama. Macar atata cat ii pot oferi si eu :D.

Related Posts:

  • No Related Posts
Intamplari , Noutati , Oameni

2 Responses so far.

  1. whiz-kid says:

    am vazut imaginile..dar ce fel de protest? sau protest ptr ce anume? a vrut sa se sinucida? asta e protest? cum s-a ajuns la cei 5 morti? ce cauta bicilistii acolo? hm..si de ce extrapolezi tu un singur caz la intreaga tara? adica ce legatura are Olanda cu faptul ca o persoana are probleme grave, din nefericire..
    :??

  2. Mihai says:

    Nu stiu de ce a vrut sa protesteze. Biciclistii erau de fapt politisti in civil, am vazut ca se practica lucru asta si in alte tari. Nu credeam ca se poate intampla asa ceva in Olanda, nu e o tara cu probleme ca a noastra, eu o privesc ca un exemplu de democratie, daca vrei. Au mai fost atentate, dar pana acum nici un olandez nu a recurs la un gest atat de disperat. Am aflat de la seful meu ca si acolo sunt probleme cu joburile, situatia e destul de nasoala si la ei. Iar ei mai au probleme si cu negrii, pentru ca sunt destui care fura pentru a se droga sau doar pentru ca fura pur si simplu.


CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader