Mihai discuta liber

The thoughts of me

Ieri a fost intalnirea cu numarul trei a blogger-ilor galateni. Nu eram foarte hotarat sa merg pentru ca eu nu ma simt un blogger adevarat, dar mi-am spus ca nu ar strica sa ma duc, mai cunosc oameni noi… Langa mine a fost Cip, cu adevarat cel mai tanar blogger, pe al carui site am intrat si am fost socat sa citesc ce scrie el acolo (in sensul bun). Apoi, in dreapta mea a urmat Enkumber, cel care a spus ca face bani din blogging, apoi Ame Libre, despre care nu stiam ca a avut oarece retineri in a veni la intalnire, pe urma Alexandra, Cristi si a lui Alice, Liz (care a facut un gest care ne-a lasat pe toti masca). Alexandru, Razvan si Cornelia au inchis cercul. Cred ca nu reusesc sa ii plasez pe toti, vad ca sunt putine nume netaiate acolo (Elena si Neo). Sper ca nu am plictisit pe toata lumea cu povestirile mele :D. Ce s-a discutat? In mod sigur nu s-a vorbit atat de mult despre sex cum se zvoneste ca a fost la intalnirea numarul doi. S-a vorbit despre cum se fac, bani, cat costa un domeniu, de ce faci un blog, cum faci un magazin online si mai ales cum sa NU faci un magazin online, s-a vorbit si despre Bobby Voicu (cu ocazia asta am aflat si eu cine este domnul in cauza).

Related Posts:

Eveniment , Oameni

6 Responses so far.

 1. Alexandru Petras says:

  vezi ca o sa gasesti pe net un blog … cu unul care se da bobby voicu … ideea este ca e un impostor… adevaratul bobby voicu sunt eu :))

 2. Mihai says:

  deja l-am citit pe “impostorul” ala; si putin de pe monden.info; pana acum nu auzisem de ei

 3. EnKumber says:

  Mihai, de ce nu ma asculti ? Eu nu am spus ca fac bani din blogging, eu fac bani din online. Din blogging nu am facut niciodata insa 🙂 Te lamuresc data viitoare !

 4. Mihai says:

  My bad. Pana la urma intri si tu in aceeasi categorie ca si Cristi.

 5. Alexandru Petras says:

  eu fac o gramada de bani … fac asa de multi bani incat nu mai tin minte pe unde i-am pus … pe unde i-am ascuns … pe unde i-am depus … am foarte foarte multi bani din online, din bloguri din mess etc 🙂

 6. Ame Libre says:

  Ce pila, ce pila?:D


CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader