Mihai discuta liber

The thoughts of me

5 Responses so far.

 1. Vaal says:

  Trist dar adevarat! copiii din ziua de azi ori devin cadavre vii in fata compului, ori incearca sa se maturizeze prea repede avand figuri de adevarati golani. Versurile spun ca mancau bomboane in fata scarii.. suna super pt mine! eu am gasit niste pusti de .. sa fi fost a VI-a oare? cu sticla de bere de 1l (de aia Premium) in mana, cu fundu pe scara, unul cu fata de “rau” scuipand intr-o parte. Ce sa mai spui de faptul ca fetele-s curve de la 12 ani? abia daca mai vezi copii batand mingea.. sa mai vezi fetele jucandu-se cu papusi in fata blocului? jocuri gen plicul, sotronul , elasticul, prinselea, ascunselea, tara, tara vrem ostasi? daaaa… in amintiri! tehnologic – evoluam, practic – ne indobitocim!

 2. Cristian says:

  Mie si acum imi e dor de jocurile din copilarie. Tin minte ca ma uitam pe geam prin liceu si vedeam cu stupoare ca erau copii mici ce jucau jocuri cum jucam si noi. Uite ca de jocurile cu elasticul nu a mentionat!:))
  Adevarul e ca are dreptate. In ziua de azi, ca sa ai un plod normal, trebuie sa te privezi de calculator sau de TV. Nu stiu, e complicata treaba…

 3. george says:

  Vreau si eu filmuletul!!!!! il gasesc pe youtube?!!!

 4. Mihai says:

  Filmuletul ESTE de pe Youtube, daca dai click pe el te trimite pe pagina de Youtube unde e pus el, pe pagina mea e doar incorporat.

 5. Luci says:

  Incredibil ce fel au trecut anii,cand ma gandesc inapoi parca nici nu`i viata mea,imi apare ca o amintire cinematografica.Imi este dor sa imi fie pofta de Brifcor sau de Cip-Cip……..


CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader