Mihai discuta liber

The thoughts of me

Azi am aflat ca Heath Ledger a murit in apartamentul din Manhattan. Nu inteleg cum a putut ajunge sa faca asta, mai ales ca e (a fost) mic copil pe langa Macaulay Culkin. Avea si o fetita, Matilda… Printre cele citite pe net, se spune ca in ultimele 2 saptamani dormise 2 ore. E pacat ca s-a stins asa, avea atatea de aratat… I s-a spus si rebelul tacut (silent rebel)… Odihneasca-se in pace!

Related Posts:

 • No Related Posts
Eveniment , Film , Oameni

4 Responses so far.

 1. Cristian Roman says:

  Pai, avea insomnii din cauza lui Joker, personajul ce abia l-a terminat de interpretat. Ce legatura are cu Culkin asta? In ce sens era mic copil?

 2. Mihai says:

  Macaulay a avut probleme cu drogurile, femeile si bautura la putin timp dupa seria “Singur acasa”. De ce crezi ca nu s-a mai auzit nimic de el de mult timp? A stat in clinicile de dezintoxicare cea mai mare parte a timpului. Si da, e posibil sa fi fost marcat atat de tare din cauza personajului Joker. Mare pacat ca s-a stins!

 3. Virginia A says:

  Culkin a avut probleme cu drogurile. Ledger a murit din cauza unei supradoze de somnifere, cica era racit, pneumonie sau ceva (asa am citit). Nu cred ca se merita comparatia, nici pe departe. Culkin a jucat cand era mic, si gata, pe cand Ledger a avut chiar roluri bune. Si nu a avut probleme cu drogurile; a avut un rol in care interpreta un drogat si atat. Unul dintre actorii mei preferati. Dumnezeu sa-l ierte!

 4. Cristian Roman says:

  Nu stiu care e adevarul despre narcomania lui. A aparut in presa ca unii apropiati spun ca lua droguri. Sincer, nu cred ca asta e cazul de fata. Medicamentele ii erau prescrise. Si nici nu cred ca e vorba de sinucidere. Era intr-o depresie de cand s-a despartit de Williams, dar isi iubea fetita prea mult ca sa o lase fara tata, si chiar nu il cred in stare de sinucidere. Cred ca, satul de nesomn, a luat prea multe somnifere ca sa fie sigur ca-si fac efectul( lua de ceva timp somnifere dar tot avea cosmaruri si insomnii) a luat mai multe. Prea multe, din pacate.


CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader