Mihai discuta liber

The thoughts of me

Ca să ajut lumea care vrea să mă cadoriseasca cu ceva, pun aici o listă cu chestii pe care le-aș vrea. Lista poate fi luată și ca punct de plecare (va fi ajustată în timp oricum). Acum voi separa lista celor pe care le-am luat deja de cele pe care le mai vreau. Muzica e pe primul loc acum, alături de jocuri PS și SBC-uri (cum e Raspberry Pi sau oDroid XU4).

WishList-logo

Chestii pe care le vreau:

 1. Nu am pus nimic legat de muzică. Oricare album Foo Fighters, System of a Down, Aerosmith ar fi perfect (albumele de studio). Lista e aici pentru Foo Fighters, AICI pentru Aerosmith și aici pentru System of a Down. Mi-ar place mai mult decât oricare alt lucru din listă. Am făcut rost de toate albumele Foo Fighters sau System of A Down. Mai am de completat la Aerosmith, dar și la Zdob și Zdub, Lana Del Rey. Cu muzică nu dați greș.
 2. În ultima vreme am început să joc jocuri de societate. Îmi plac mult Activity si Dixit 😀 (Odyssey sau simplu). Dixit Odyssey e bifat, Activity e pe listă bifat și el. Poare un joc Risk, așa cum e în listele de pe Amazon mai jos.
 3. Îmi plac tricourile cu diferite embleme (X-Files, Batman, gaming, cei care mă cunosc știu mai bine).
 4. Mai nou mă pasionează dronele. Am avut una XK Detect X380, pe care o foloseam cu un GoPro Hero 3 (am dat-o). Acum avut una DJI Phantom 3 Advanced (vândută și ea). Nu știu ce ați putea voi să-mi luați, ar fi prea scumpe oricum. Aici mă ocup mai mult eu de piese și altele. Am luat o pauză de la drone.
 5. De prin 2019 am început să caut kituri Tamiya (mașini cu telecomandă). Am deja kitul Porsche RSR Martini (Tamiya 58571) cu o mulțime de body-uri și un kit Lego Porsche, dar în viitor aș vrea Porsche Black Edition și o Nissan Nismo R34 GT-R Z-tune (Tamiya 58419).
 6. Lista de pe Amazon UK http://www.amazon.co.uk/registry/wishlist/12CC5NWZ8VRUD (mai mult ca informare a evoluției prețurilor) sau de pe Amazon DE https://www.amazon.de/hz/wishlist/ls/2BKWBW8F9350G.

Chestii luate:

 1. Lista de pe Altex nu o pot share-ui, pun aici punctual chestiile din listă: http://www.altex.ro/cabela-s-dangerous-hunts-2013-top-shot-fear-master-gun-ps3
 2. Deși știu cum se termină jocul, aș vrea să-l joc și eu http://www.altex.ro/the-last-of-us-game-of-the-year-edition-ps3 (am primit deja jocul drept cadou, de-abia aștept să-l joc)
 3. Da, nu am jucat God of War deloc http://www.altex.ro/god-of-war-collection-ps3 (am făcut rost și de ăsta)
 4. Și nici http://www.altex.ro/god-of-war-collection-volume-ii-ps3 (am făcut rost și de ăsta)
 5. Nici partea a treia a trilogiei pe PS3 http://www.altex.ro/god-of-war-3-ps3 (am făcut rost și de ăsta)
 6. Si nici ultima parte aparută pe PS3 http://www.altex.ro/god-of-war-ascension-ps3 (am făcut rost și de ăsta)
 7. Mai am nevoie de vreo 2 Move-uri http://www.altex.ro/playstation-move-motion-controller-recertified-ps3-sony (bifate și astea)
 8. Aș mai vrea un Sharp Shooter, dar nu e musai http://www.altex.ro/controller-sharp-shooter-move-sony-ps3 (bifat și aici, am mai primit unul de la un prieten)
 9. Desi publisher-ul jocului nu merită, as vrea si Season Pass-ul, fanul din mine nu ma lasă http://www.altex.ro/dlc-season-pass-pentru-jocul-batman-arkham-knight-cod-steam (am toate jocurile pe PC de la primul Batman Arkham Asylum – BIFAT)
 10. Nu mă supar nici dacă primesc vreun joc din seria Uncharted http://www.altex.ro/uncharted-2-among-thieves-ps3 sau http://www.altex.ro/uncharted-3-drake-s-deception-game-of-the-year-edition-ps3 (am făcut rost de toate 3, trăiască OLX).
 11. De pe la jumătatea anului trecut am și un PS5 ?.
 12. Cu un Raspberry Pi Zero 2 W mi-am făcut un dashcam, dar și o consolă portabilă cu GPi case.

Poza e preluata de AICI.


CommentLuv badge

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader