Mihai discuta liber

The thoughts of me

Ca să ajut lumea care vrea să mă cadoriseasca cu ceva, pun aici o listă cu chestii pe care le-aș vrea. Lista poate fi luată și ca punct de plecare (va fi ajustată în timp oricum). Acum voi separa lista celor pe care le-am luat deja de cele pe care le mai vreau. Muzica e pe primul loc acum.

WishList-logo

Chestii pe care le vreau:

 1. Nu am pus nimic legat de muzică. Oricare album Foo Fighters, System of a Down, Aerosmith ar fi perfect (albumele de studio). Lista e aici pentru Foo Fighters, AICI pentru Aerosmith și aici pentru System of a Down.. Mi-ar place mai mult decât oricare alt lucru din listă.
 2. În ultima vreme am început să joc jocuri de societate. Îmi plac mult Activity si Dixit 😀 (Odyssey sau simplu). Dixit Odyssey e bifat, Activity e pe listă. Poare un joc Risk, așa cum e în list de pe Amazon.co.uk mai jos.
 3. Îmi plac tricourile cu diferite embleme (X-Files, Batman, gaming, cei care mă cunosc știu mai bine).
 4. Mai nou mă pasionează dronele. Am avut una XK Detect X380, pe care o foloseam cu un GoPro Hero 3 (am dat-o). Acum am una DJI Phantom 3 Advanced. Nu știu ce ați putea voi să-mi luați, ar fi prea scumpe oricum. Aici mă ocup mai mult eu de piese și altele.
 5. Lista de pe Amazon UK http://www.amazon.co.uk/registry/wishlist/12CC5NWZ8VRUD (mai mult ca informare a evoluției prețurilor)

Chestii luate:

 1. Lista de pe Altex nu o pot share-ui, pun aici punctual chestiile din listă: http://www.altex.ro/cabela-s-dangerous-hunts-2013-top-shot-fear-master-gun-ps3
 2. Deși știu cum se termină jocul, aș vrea să-l joc și eu http://www.altex.ro/the-last-of-us-game-of-the-year-edition-ps3 (am primit deja jocul drept cadou, de-abia aștept să-l joc)
 3. Da, nu am jucat God of War deloc http://www.altex.ro/god-of-war-collection-ps3 (am făcut rost și de ăsta)
 4. Și nici http://www.altex.ro/god-of-war-collection-volume-ii-ps3 (am făcut rost și de ăsta)
 5. Nici partea a treia a trilogiei pe PS3 http://www.altex.ro/god-of-war-3-ps3 (am făcut rost și de ăsta)
 6. Si nici ultima parte aparută pe PS3 http://www.altex.ro/god-of-war-ascension-ps3 (am făcut rost și de ăsta)
 7. Mai am nevoie de vreo 2 Move-uri http://www.altex.ro/playstation-move-motion-controller-recertified-ps3-sony (bifate și astea)
 8. Aș mai vrea un Sharp Shooter, dar nu e musai http://www.altex.ro/controller-sharp-shooter-move-sony-ps3 (bifat și aici)
 9. Desi publisher-ul jocului nu merită, as vrea si Season Pass-ul, fanul din mine nu ma lasă http://www.altex.ro/dlc-season-pass-pentru-jocul-batman-arkham-knight-cod-steam (am toate jocurile pe PC de la primul Batman Arkham Asylum – BIFAT)
 10. Nu mă supar nici dacă primesc vreun joc din seria Uncharted http://www.altex.ro/uncharted-2-among-thieves-ps3 sau http://www.altex.ro/uncharted-3-drake-s-deception-game-of-the-year-edition-ps3 (am făcut rost de toate 3, trăiască OLX).

Poza e preluata de AICI.


CommentLuv badge
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

 Subscribe in a reader