Sa ma casatoresc sau nu RELOADED

Sunt protagonistul unui serial, in care eu sunt starul principal si in rolurile secundare sunt rusoaice. Astazi episodul 2 denumit “Flower Orange Blossom”.

“Hi! I’m a single girl and I’m 26 years old. Please take a look at my
pictures and let me know if you like them! I live in Russia and I’m
going to come to your country and work over there very soon! I don’t know
anybody over there and I thought it would be great to meet someone who is open to
anything (as I am!). I would be happy to be friends, lovers or create
a serious relationship! We will see what happens!
I hope you will write me back and I will write more info about myself
and send more photos!!!!!!!!!!!
I am writing from my friend’s email
address, so please make sure you do not reply directly to this email.
Email me at ofidelityou6@yahoo.co.uk only.
if you don’t use my personal email address then I won’t be able to read
your reply and write you back. So it is very important that you get it right.
Ok, I guess it is now your turn. Hope to hear from you today. Bye!!
btw, i got your email from dating website”.

Russian Hoax Wife

De data asta spammer-ii s-au gandit ca o tipa bruneta cu palarie de cowboy/cowgirl m-ar atrage. Nu ma atrage ca imi aduce aminte in primul rand de G.W. Bush. Acum imi spune ca are mail-ul meu de pe un site de intalniri. M-am inscris si eu pe vreo cateva (cred ca si pe Love Happens) si asta ma duce cu gandul la faptul ca site-ul respectiv a fost spart sau a vandut baza de date. Cred ca a fost spart. Astept cu nerabdare episodul 3.

Etichete: , , , , ,
Spam-ul e la moda

Cred ca mail-ul meu a ajuns/a fost vandut unei companii care trimite spam-uri cu site-uri matrimoniale, sau mai frumos spus, site-uri de “socializare”. Daca imi aduc aminte bine, m-am inscris pe un astfel de site, cu mai mult timp in urma (acum vreo 4 ani, parca), dar nu era in romana… Parca era si unul in romana… Site-ul asta mi-a atras atentia cu pozele tipelor inscrise pe site. Tipa asta nu e pe ambalajele la sapunurile turcesti Evyap?

Nu mai spun de urmatoarele, par a face reclama la site porno decat la unul de matrimoniale…

 

Uitati si niste mici descrieri:

CristiRambo - Motanel neastamparat, caut pisicuta pentru smotoaceala… Sunt frumos ca muma padurii si destept de dau in gropi…
Princesu - fiu de drac, baiat de treaba ji dusman necrutator (o fi printesu asta baiat de baiat???)

Bomboana de pe tort era un user pe care nu reusesc sa-l mai gasesc care vroia sa descopere pe altcineva (amanta???) cu sau fara sotie :)). Putea incerca ceva mai discret…

Long live my perfectly trained Yahoo spam detector!

Etichete: , , , , , ,
Sa ma casatoresc sau nu?

Azi am primit mail-ul asta si surprinzator nu a intrat la spam.

“Hi! I’m a single girl and I’m 26 years old. Please take a look at my
pictures and let me know if you like them! I live in Russia and I’m
going
to come to your country and work over there very soon! I don’t know
anybody over there
and I thought it would be great to meet someone who is open to
anything (as I am!). I would be happy to be friends, lovers or create
a serious relationship! We will see what happens!
I hope you will write me back and I will write more info about myself
and send more photos!!!!!!!!!!!!!!
I am writing from my friend’s email
address, so please make sure you do not reply directly to this email.
Email me at oplayboycn0@yahoo.co.uk only.
if you don’t use my personal email address then I won’t be able to read
your reply and write you back. So it is very important that you get it right.
Ok, I guess it is now your turn. Hope to hear from you today. Bye!!”

Si doua poze:

Russian Hoax WifeRussian Hoax Wife

M-a distrat tare mail-ul, pare veridic, dar e prea amuzant. A se citi: “vrei un sclav pentru sex? sau macar filme porno?”. Sper sa fie doar o farsa…

Etichete: , , , ,
Din ciclul “Cum sa faci bani prosti”

Azi am dat de un nou nivel al prostiei umane. Sa furi id-ul de YM al cuiva si sa ii ceri bani pe asta!!! In mai multe momente de neatentie, i s-a furat userul si parola printr-o metoda demna de omul pesterilor. Sa nu descarcati nici un program suspect, si mai ales sa nu va treceti acolo parola si userul de net! Bine, pana la urma s-a mai intamplat asta si la alti oameni, dar de la un link ciudat care se trimitea la mai multi oameni din lista, dar e deja virus. Aici intra in actiune omul. Ca sa poata sa-si recupereze id-ul, i s-a cerut bani, sa faca o reincarcare de 3 euro unui numar de Orange (0743275889). Acum id-ul este din nou la proprietar, dar din nou intra in actiune omul. Nu s-a multumit cu banii de tigari pe care i-a obtinut, a trebuit sa faca misto si de persoana respectiva. Aici mi s-a umplut mie paharul si m-am enervat. Prostul nu e prost destul daca nu e fudul. Si colac peste pupaza, la numarul respectiv a raspuns o pupaza. Oricum cred ca e doar de fatada si nu cred ca ea autoarea (spunea ca a facut asta cu mai multe persoane si ca DOAR pentru a-si reincarca cartela). Pupaza nu stie ce rahat a starnit. The shit has hit the fan, dork! Nu va ramane asa.

Etichete: , , ,