Ce e in neregula cu poza asta?

La un moment dat m-am inscris si pe un site de “legat prietenii cu fetele” aka matrimoniale, dar nu orice fel de site: OKCupid. Da, stiu, shame on me, trebuia sa ma bazez pe farmecul meu extraordinar (nu am asa ceva, fac misto de voi); pana la urma chiar m-am bazat pe el, pe farmec. Cei care se ocupa de site imi mai trimit asa din “gand in gand” mail-uri care sa-mi reaminteasca faptul ca nu am mai intrat de mult (adica de cativa ani) si care ar mai fi fetele/femeile compatibile cu mine (am una deja si nu sunt adeptul poligamiei). Azi am primit un mail in care eram anuntat de noile prospaturi de pe site, eu locuind in “Gura Luncii”. Wrong! Nu am fost si nu cred daca ma voi duce acolo. Dar macar m-am distrat pe cinste. Bomboana de pe tort a fost profilul unei tipe pe care ei o considera compatibila cu mine: Andrada (nici macar numele nu imi place).  Ea este “23 / f / straight / single“, “a new start far away from here into a better World ! ” (cine nu vrea?!?!), e buna bucatereasa (”any kind of food excepts asian food”), ii place a la italiano (”italian food Pizza Spaghetti Paste”), vinerea este “into a nice restaurant with my husband and kids” (sa ma faca si pe mine sa inteleg, este maritata, singura sau cauta aventura?) si nu ii plac tocilarii/gamerii (”not a games player with people’s feelings “). Lasa ca nici noi nu te simpatizam.

Etichete: , , ,
Sa ma casatoresc sau nu RELOADED

Sunt protagonistul unui serial, in care eu sunt starul principal si in rolurile secundare sunt rusoaice. Astazi episodul 2 denumit “Flower Orange Blossom”.

“Hi! I’m a single girl and I’m 26 years old. Please take a look at my
pictures and let me know if you like them! I live in Russia and I’m
going to come to your country and work over there very soon! I don’t know
anybody over there and I thought it would be great to meet someone who is open to
anything (as I am!). I would be happy to be friends, lovers or create
a serious relationship! We will see what happens!
I hope you will write me back and I will write more info about myself
and send more photos!!!!!!!!!!!
I am writing from my friend’s email
address, so please make sure you do not reply directly to this email.
Email me at ofidelityou6@yahoo.co.uk only.
if you don’t use my personal email address then I won’t be able to read
your reply and write you back. So it is very important that you get it right.
Ok, I guess it is now your turn. Hope to hear from you today. Bye!!
btw, i got your email from dating website”.

Russian Hoax Wife

De data asta spammer-ii s-au gandit ca o tipa bruneta cu palarie de cowboy/cowgirl m-ar atrage. Nu ma atrage ca imi aduce aminte in primul rand de G.W. Bush. Acum imi spune ca are mail-ul meu de pe un site de intalniri. M-am inscris si eu pe vreo cateva (cred ca si pe Love Happens) si asta ma duce cu gandul la faptul ca site-ul respectiv a fost spart sau a vandut baza de date. Cred ca a fost spart. Astept cu nerabdare episodul 3.

Etichete: , , , , ,
Spam-ul e la moda

Cred ca mail-ul meu a ajuns/a fost vandut unei companii care trimite spam-uri cu site-uri matrimoniale, sau mai frumos spus, site-uri de “socializare”. Daca imi aduc aminte bine, m-am inscris pe un astfel de site, cu mai mult timp in urma (acum vreo 4 ani, parca), dar nu era in romana… Parca era si unul in romana… Site-ul asta mi-a atras atentia cu pozele tipelor inscrise pe site. Tipa asta nu e pe ambalajele la sapunurile turcesti Evyap?

Nu mai spun de urmatoarele, par a face reclama la site porno decat la unul de matrimoniale…

 

Uitati si niste mici descrieri:

CristiRambo - Motanel neastamparat, caut pisicuta pentru smotoaceala… Sunt frumos ca muma padurii si destept de dau in gropi…
Princesu - fiu de drac, baiat de treaba ji dusman necrutator (o fi printesu asta baiat de baiat???)

Bomboana de pe tort era un user pe care nu reusesc sa-l mai gasesc care vroia sa descopere pe altcineva (amanta???) cu sau fara sotie :)). Putea incerca ceva mai discret…

Long live my perfectly trained Yahoo spam detector!

Etichete: , , , , , ,
Sa ma casatoresc sau nu?

Azi am primit mail-ul asta si surprinzator nu a intrat la spam.

“Hi! I’m a single girl and I’m 26 years old. Please take a look at my
pictures and let me know if you like them! I live in Russia and I’m
going
to come to your country and work over there very soon! I don’t know
anybody over there
and I thought it would be great to meet someone who is open to
anything (as I am!). I would be happy to be friends, lovers or create
a serious relationship! We will see what happens!
I hope you will write me back and I will write more info about myself
and send more photos!!!!!!!!!!!!!!
I am writing from my friend’s email
address, so please make sure you do not reply directly to this email.
Email me at oplayboycn0@yahoo.co.uk only.
if you don’t use my personal email address then I won’t be able to read
your reply and write you back. So it is very important that you get it right.
Ok, I guess it is now your turn. Hope to hear from you today. Bye!!”

Si doua poze:

Russian Hoax WifeRussian Hoax Wife

M-a distrat tare mail-ul, pare veridic, dar e prea amuzant. A se citi: “vrei un sclav pentru sex? sau macar filme porno?”. Sper sa fie doar o farsa…

Etichete: , , , ,